2012-09-01 23:28:57
Φωτογραφία για Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου λέει τους φτωχούς τεμπέληδες
"Βασική αιτία της φτώχειας είναι η τεμπελιά" υποστηρίζει η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, η 56χρονη Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρντ. Η γυναίκα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πλούσιων γυναικών του Forbes επιμένει πως οι φτωχοί είναι τεμπέληδες ενώ στον ελεύθερο χρόνο της προσφέρει συμβουλές για το πώς μπορούν όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αν και εκείνη τα χρήματα της... τα κληρονόμησε.

«Δεν υπάρχει κανένα μονοπώλιο στο να γίνεις εκατομμυριούχος. Αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, τότε μην κάθεσαι απλά να γκρινιάζεις. Κάνε κάτι για να βγάλεις λεφτά και εσύ. Πέρνα λιγότερο χρόνο καπνίζοντας, πίνοντας ή κουτσομπολεύοντας και περισσότερο δουλεύοντας» έγραψε η πλούσια κυρία στο περιοδικό "Australian Resources".

Οι δηλώσεις της χρυσής κληρονόμου, όπως ήταν φυσιολογικό, προκάλεσαν σάλο. Μέχρι και ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας δήλωσε πως: «Το άρθρο αυτό αποτελεί προσβολή στους εκατομμύρια Αυστραλούς εργάτες που πηγαίνουν κάθε μέρα στη δουλειά προσπαθώντας να ταΐσουν τα παιδιά τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς».

Σημειώνεται πως η κ. Ράινχαρντ ξεκίνησε την καριέρα της ως πλούσια κληρονόμος 75 εκατ. δολ. το 1992.

Η ΑΥΓΗ, 1/9/2012
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ