2012-09-01 23:41:55
Φωτογραφία για Ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας για τον Στρος Καν!
Την ώρα που οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν ετοιμάζουν πυρετωδώς την υπεράσπισή του απέναντι στις νέες ροζ κατηγορίες που τον βαραίνουν, κατηγορίες για τον πιθανολογούμενο βιασμό μιας καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, ο καλλιτεχνικός κόσμος  προσπαθεί να κατανοήσει και να ερμηνεύσει το μεγαλύτερο πολιτικό σεξουαλικό σκάνδαλο της Γαλλίας μέσω ταινιών, θεατρικών έργων και βιβλίων.

Ούτε το σενάριο ούτε ο τίτλος της ταινίας του σκηνοθέτη Αμπέλ Φεράρα για τις «περιπέτειες» του πρώην επικεφαλούς του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου και κάποτε πολλά υποσχόμενου σοσιαλιστή υποψήφιου προέδρου έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, όμως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στη Νεά Υόρκη, την Ουάσιγκτον και το Παρίσι και ο γαλλικός Τύπος «βουίζει» ήδη για την ταινία με θέμα τον πιθανολογούμενο βιασμός της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιάλο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.


Μετά τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη πέρυσι, ο πρώην πολιτικός έχει μετατραπεί από περιζήτητο σε παρία, ενώ πρόσφατα διέρρευσε και στον Τύπο ότι ο γάμος του με τη δημοσιογράφο και εκατομμυριούχο κληρονόμο Αν Σενκλέρ πνέει τα λοίσθια, εφόσον η ίδια επιβεβαίωσε εμμέσως ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Αν και οι κατηγορίες της Ντιάλο αποσύρθηκαν, ο Στρος Καν επέστρεψε στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για «μαστροπεία στο πλαίσιο οργανωμένης συμμορίας» σε μια υπόθεση στη Λιλ κατά την οποία πόρνες φέρονταν να «παρέχονταν» για όργια στα οποία συμμετείχε ο πρώην πολιτικός. Η έρευνα επεκτάθηκε για να εξετάσει πιθανολογούμενο ομαδικό βιασμό μιας εργάτριας του σεξ η οποία ισχυρίζεται ότι εξαναγκάστηκε να δεχτεί πράξεις βίας. Οι δικηγόροι του Στρος

Καν υποστηρίζουν ότι δεν ήξερε ότι οι γυναίκες πληρώνονταν και αρνείται οποιαδήποτε βιαιοπραγία.

Η γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπελ Ατζανί η οποία θα υποδυθεί την Σενκλέρ στην ταινία του Φεράρα φιγουράρει σχεδόν σε κάθε γαλλικό μέσο αυτή την εβδομάδα, καθώς υπόσχεται ότι η ταινία δεν θα φεισθεί λεπτομερειών.

«Πρόκειται για την κεκλεισμένων των θυρών άποψη ενός ζευγαριού που το έχει παρασύρει ένας χείμαρρος. Θα έχει ενδιαφέρον επειδή ο σκηνοθέτης μας δεν είναι Γάλλος και θα πάει εκεί που πονάει. Με εκείνον δεν κινδυνεύουμε από την πολιτική ορθότητα.», δήλωσε.

Η γαλλίδα καλλονή δήλωσε επίσης στο Canal Plus ότι πρόκειται να πάρει δέκα ολόκληρα κιλά για να παίζει την Σενκλέρ, ενώ ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος θα υποδυθεί τον Στρος Καν δεν πρόκειται να βάψει τα γκρίζα μαλλιά του.

Ο Ντεπαρντιέ δήλωσε μάλιστα σε ελβετικό κανάλι ότι θα παίξει τον Στρος Καν επειδή δεν τον συμπαθεί. Τον χαρακτήρισε επίσης υπερόπτη και μη συμπαθητικό.
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ