2012-09-02 00:37:02
Φωτογραφία για Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2/8;
Τα Ζώδια Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα στη ζωή σου, φίλε Κριέ, και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό προγραμματισμό και, με γνώμονα την λογική σου, επιδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, αν είσαι Κριός, πλησίασε το σύντροφό σου και προσπάθησε να διορθώσεις τις καταστάσεις, που τις τελευταίες ημέρες σας έχουν απομακρύνει. Υιοθέτησε μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και απόδειξέ του πόσο πολύ τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνος, σήμερα η δημοτικότητα σου θα είναι τόσο αυξημένη, που θα γοητεύεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι, με θετικό αντίκτυπο για την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.


Η επαγγελματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, φαίνεται θα περιλαμβάνει κάποιες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα και αυτό θα σε αγχώσει ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να αποφύγεις την ανάμειξη σε διαμάχες και διαφωνίες με συναδέλφους σου. Αν γίνεται, καλό θα είναι να δουλέψεις μόνος σου, μακριά από όλους. Επίσης, σήμερα μην κλείσεις συμφωνίες και μην κάνεις συζητήσεις για τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Ταύρος

21/4-20/5

Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος, φίλε Ταύρε, και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, που έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις, δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές, αν είσαι Ταύρος. Οι δεσμευμένοι να περιμένετε μία έκπληξη από το σύντροφό σας για το αποψινό βράδυ και οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση, προτού προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Ταύρε. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαύεσαι. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε προτρέπει να βρεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σου, πράγμα που θα σε ξελαφρώσει και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες της καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση που διατηρείς, φίλε Δίδυμε, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί, αρκεί να θέσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με το σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι δυσάρεστη. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αλλά και τον έλεγχο πολλών καταστάσεων στα χέρια σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου θα ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και είναι στο χέρι σου να τα βελτιώσεις.

Καρκίνος

22/6-22/7

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση θέματα του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς στο χώρο του σπιτιού σου και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Λέων

23/7-23/8

Η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου και η αισθηματική σου ζωή είναι θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Λέων. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα περιορίσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Λέων, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα, που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από την μοναξιά, πρέπει να προσέχεις να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε ‘‘μεγάλα’’ λόγια. Μην τα πιστέψεις, αν πρώτα δεν σου αποδείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν στην εργασία σου. Μέσα από επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν, με οδηγό την διαίσθηση σου, θα καταφέρεις να επιλέξεις αυτήν που έχει τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα καταφέρεις, με τον έναν ή άλλον τρόπο, να τα βελτιώσεις.

Παρθένος

24/8-22/9

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Παρθένε. Πράγματα και πρόσωπα, που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι έντονη και από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον Κριό, η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα σε απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα, καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό, αλλά με λίγη συνέπεια και εγκράτεια από την μεριά σου, θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις

Ζυγός

23/9-22/10

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να εξωτερικεύεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα έχεις μια τάση απομόνωσης και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι και πορεύεσαι μόνος σου, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι, διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί τα “ψιλά” γράμματα που υπάρχουν μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνεις, μέχρι ένα βαθμό.

Σκορπιός

23/10-22/11

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτό της μέρας για το ζώδιο σου, φίλε Σκορπιέ, και θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι ευφάνταστες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, που μπορεί να νιώθεις. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις, γιατί μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και με ό,τι καταπιαστείς θα μπορέσεις να έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Κριό από το πρωί, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μία έντονα ερωτική διάθεση στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις το πάθος να υπερισχύει της λογικής. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις εξίσου ερωτικά και όμορφα, αρκεί να γίνεις ανοιχτός σε προτάσεις που θα σου γίνουν από το αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Σκορπιός, η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν, και να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου αυτά που σκέφτεσαι για το μέλλον. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

Τοξότης

23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα, αλλά δεν χρειάζεται όμως να αποθαρρύνεσαι. Οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις να σε συμβουλεύσουν τα άτομα που εμπιστεύεσαι, αφού αυτοί με πιο καθαρή και αντικειμενική σκέψη, να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σε κάποιες συζητήσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου για τη σχέση σας, φίλε Τοξότη, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί κάποια συμπεράσματα και να την βάλετε τώρα σε νέες, πιο γερές βάσεις. Και εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου και έχεις απογοητευτεί από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δέξου την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και διασκέδασε μαζί του το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και ίσως οι εξελίξεις που έχεις, να μην σε ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό. Κάνε λίγη υπομονή και μην τα παρατάς τώρα, που φτάνεις ένα βήμα πριν το τέλος. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τα έξοδα και αυτό σε ξελαφρώνει.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους, που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους, που μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, αν προσπαθήσεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος που, αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, που συνεχίζει να προκαλεί ασυνεννοησία και εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερα σημαντικό λόγο. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Προστάτεψε τη θέση σου και αποστασιοποιήσου, γιατί είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Άλλωστε, δεν σου πέφτει λόγος. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Υδροχόος

20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε αυτή η αισιοδοξία να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα μπορείς να καθίσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Υδροχόε, και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν είσαι ακόμη μόνος σου, η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, ενισχύει τόσο πολύ την επικοινωνία σου, που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια βάλεις στόχο να κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Ιχθείς

20/2,20/3

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε κάποιες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου είναι δυνατή, φίλε Ιχθύ, και μπορεί να επιζήσει, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, τόσο από την μεριά σου όσο και από το σύντροφό σου. Μην βάζεις στο μυαλό σου υποψίες, που θα σου σπείρουν λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε, αντί αυτού, να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένεια σας και θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας της πεσμένη ψυχολογία σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές, αγαπητέ Ιχθύ, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις προγραμματισμό, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Πηγή: myastro.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ