2012-09-02 11:39:02
Φωτογραφία για Οι Πύλιοι σε βουβαμάρα από τα εκκαθαριστικά, τα ραβασάκια και τα σκληρά μέτρα! Σαμαρά θα αποτύχεις όπως πας...
Οταν ήρθε πρόσφατα ο συμπατριώτης μας κ. ΣΑΜΑΡΑΣ στη Πύλο όλοι χαμογελούσαν για το μέλλον της τρικομματικής Κυβέρνησης η οποία εκπληρώνει τις σκληρές επιταγές της Τρόικας αλλά μας υποσχέθηκε ότι θα είναι το τελευταίο σκληρό πακέτο μέτρων...μάλλον για το 2012!

Από το Σαββατοκύριακο όμως στην γενέτειρα του συμπατριώτη μας έχει πέσει μια μουγκαμάρα ιδίως μετά το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ και το επικείμενο λουκέτο των Δήμων που πλέον έχουν δυσθεώρητα χρέη. Η μουγκαμάρα μετατράπηκε όταν κάναμε μια βόλτα στα καφενεία και σε καταστήματα της πόλης μας σε μια οργή και ένα καζάνι που βράζει και κοχλάζει σαν να είναι έτοιμο να..εκφραστεί με τον χειρότερο τρόπο. Ο λόγος ήταν ότι σε πολλούς επαγγελματίες μας ήρθαν τα πολυεκκαθαριστικά....τα οποία ήταν το τελειωτικό χτύπημα με ραβασάκια από 2.000 και 3.000 αλλά και κάτι παραπάνω τα οποία θα πληρώσουν με δόσεις από τα ταμεία τους τα οποία τώρα τον Σεπτέμβριο θα βαράνε μύγες καθώς ο τουρισμός πλέον είναι παρλεθόν.


Στα καφενεία με τα τρεμάμενα χέρια και τα εκκαθαριστικά οι απόμαχοι της ζωής έπιναν τον καφέ της παρηγοριάς γιατί πάλι καλούνται να πληρώσουν την νύφη. Μονολογούσαν ότι δεν πρόκειται να πάνε ξανά στην κάλπη και να ψηφίσουν γιατί τους....οδηγούν σε μνημόσυνο! Ορισμένοι ήταν τόσο απογοητευμένοι που μοιρολογούσαν την κακή τους τύχη από τα χειροφιλήματα με τον Αντώνη που φαίνεται ότι τώρα ξέχασε πως περνούν οι συμπατριώτες του.

Είμαστε στη ΠΥΛΟ που έχει ιστορία αλλά και Πρωθυπουργό. Όμως σε λίγο δεν θα υπάρχουν ψηφοφόροι γιατί θα έχουν οδεύσει στα θυμαράκια. Και επειδή μερικοί μας ρωτούσαν τι άλλο τους περιμένει μου ξεστόμισαν ορθά κοφτά "Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί τώρα τελειώνουν όλα...". Εδώ στη Πύλο πλέον επικρατεί βουβαμάρα και πρόσωπα σκυθρωπά. Θα τους υπολογίσει κανείς από τα χλιδάτα γραφεία τους άραγε;

pylosnews.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ