2012-09-02 12:35:52
Φωτογραφία για Στο μεγαλύτερο εστιατόριο σερβίρουν με πατίνια!
Το «Royal Dragon Restaurant», που βρίσκεται στην Μπαγκόγκ της Ταϊλάνδης, δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, λαμβάνοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες από το 1992, αλλά και ένα από τα πλέον παράξενα όσον αφορά στο σερβίρισμα των πελατών του. Τι σημαίνει αυτό;

Προκειμένου να καταφέρουν οι σερβιτόροι να εξυπηρετήσουν με ταχύτητα τους 5.000 και πλέον πελάτες του εστιατορίου χρησιμοποιούν πατίνια, κάνοντας ταχύτατους ελιγμούς ανάμεσα στα τραπέζια, κερδίζοντας έτσι χρόνο αλλά και προσφέροντας στους επισκέπτες ένα ασυνήθιστο θέαμα.

Το εστιατόριο μοιάζει με μια μικρή «πόλη», όπου διάφορα οικήματα συνδέονται μεταξύ τους με δρομάκια και γέφυρες, ενώ αρκετό πράσινο, τεχνητές λίμνες και ποτάμια συμπληρώνουν το εντυπωσιακού μεγέθους σκηνικό!

«Είμαστε το μεγαλύτερο εστιατόριο στον κόσμο και οι πελάτες μας, όσο πολλοί κι αν είναι, πρέπει να φεύγουν κάθε φορά ικανοποιημένοι όχι μόνο από το φαγητό, που έτσι ή αλλιώς είναι ποιοτικό, αλλά και από το service. Ο χρόνος μάς… κυνηγάει πάντα και έπρεπε κάτι να σκεφτούμε», λέει ο manager του εστιατορίου.


Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι σερβιτόροι… φόρεσαν πατίνια και έκαναν το θαύμα τους! Ο χρόνος αναμονής μειώθηκε κατά πολύ, ενώ τα φαγητά φτάνουν πάντα ζεστά και λαχταριστά στα τραπέζια, αν σκεφτεί κανείς τις μεγάλες αποστάσεις που διανύουν!

Και σαν να μην έφταναν μόνο τα… ροδάκια στα πόδια, ένας σερβιτόρος… πετάει πάνω από τα τραπέζια, δεμένος σε ένα συρματόσχοινο που διατρέχει το χώρο, και προσγειώνεται με το φαγητό στα τραπέζια. Επιπλέον, κάποιες μέρες της εβδομάδας εμφανίζονται σερβιτόροι που «περπατούν» πάνω στο νερό, ολοκληρώνοντας το τρίπτυχο του σερβιρίσματος: διά ξηράς, αέρος και… θαλάσσης!
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο νέος.... Καρατζαφέρης!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο νέος.... Καρατζαφέρης!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ