2012-09-02 13:13:30
Φωτογραφία για «Ζουμερή» όπως οι φράουλες
«Φυσάει» στα 39 της!Είναι όμορφη και προσφάτως χωρισμένη από τον Αμερικανό σταρ του ποδοσφαίρου Brian Urlacher, μετά από τρεις μήνες σχέση.

Βέβαια, αν κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να βρει αντικαταστάτη Γιατί μπορεί η Jenny McCarthy, αν και δεν της φαίνεται καθόλου, να είναι 39 ετών, διατηρεί όμως σε απίστευτη φόρμα το κορμί της.

Αρκεί ο επίδοξος επόμενος αγαπημένος της να κατοικεί εκτός Λος Άντζελες. Όπως δήλωσε η Jenny McCarthy «θέλω να δώσω λίγο νόημα στη ζωή μου και να κοιτάξω για άντρες εκτός Λος Άντζελες.

Δεν με πειράζει αν έχουν μεγάλη μύτη ή αν είναι φαλακροί. Θέλω κάποιον που να είναι γλυκός και που θα είναι η απόλυτη αντανάκλαση αυτού που είμαι τώρα».

Η ηθοποιός και μοντέλο που έβγαινε κάποτε με τον Jim Carrey είχε φωτογραφηθεί τον Ιούνιο για το εξώφυλλο του Πλέιμποι και, όπως είχε δηλώσει, δεν χρειάστηκε να κάνει και καμία ιδιαίτερη ψυχολογική προετοιμασία για να εμφανιστεί τσίτσιδη.

«Αυτό που μου αρέσει στο Πλέιμποι είναι ότι δεν επιλέγει ανορεξικές κοπέλες. Οι γυναίκες είναι με καμπύλες. Έτσι, δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω δίαιτα αλλά αντιθέτως να τονώσω το σώμα του», είχε δηλώσει η Jenny.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ