2012-09-02 15:25:28
Φωτογραφία για ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
Μήνυμα με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν θα παραστεί στην εκδήλωση της Δευτέρας. 

Στο μήνυμά του ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνει:

«Τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες για να υπερβούμε την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. 

» Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να συνδέσουμε εκ νέου τις διαχρονικές μας αξίες με την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

» Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό. Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου εκτός Αθηνών.»


Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος, στις 3 Σεπτεμβρίου 1974.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ. Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλο, αναμένεται ότι θα έχει ιδεολογικό χαρακτήρα με αναφορές στα συνθήματα της ιδρυτικής πράξης του Κινήματος σε συνδυασμό με τη σημερινή συγκυρία και πραγματικότητα.

ΔΟΛ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ