2012-09-02 15:16:05
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΡΟΛ ΚΑΙ ΜΕΓΙΕΡΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εμπιστεύτηκε κάτω από την εστία του Ολυμπιακού τον Ρόι Κάρολ, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο αποψινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», τα είπε τόσο με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα όσο και με τον Μπάλας Μέγιερι.

Δεν τους μίλησε από κοινού, αλλά έπιασε ξεχωριστά τον καθένα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον Κάρολ έκανε κάποιες παρατηρήσεις, αφού συνηθίζει να κρατάει την μπάλα με τα πόδια και να κάνει ντρίμπλες.

Από τον Ούγγρο γκολκίπερ ο 38χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων ζήτησε να μην απογοητεύεται από το γεγονός ότι δεν παίζει και να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνηθίζει να τα λέει με τους παίκτες του και αυτό έκανε και με τους δύο τερματοφύλακες. Προς το παρόν ο Πορτογάλος ποντάρει στην εμπειρία του Ρόι Κάρολ και γιαυτό θα τον βάλει και στον αγώνα με τους Βοιωτούς παρά την άτυχη στιγμή που είχε στη Βέροια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν έχει στα πλάνα του τον Μπάλας Μέγιερι και σίγουρα σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια θα τον χρησιμοποιήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ