2012-09-02 15:56:02
Φωτογραφία για Πικ Νικ - Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου
Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με το πιο νεανικό και ζωντανό "Πικ Νικ" στο κέντρο της πόλης. Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου συναντιόμαστε για χαλάρωση, παιχνίδι και συζήτηση στο Πάρκο Άθλησης και Ψυχαγωγίας στην Πλατεία της ΧΑΝΘ (“What’s Up” Park).

Πέρσι στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης και ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τον τίτλο της "Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας", η πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε χώρο συνάντησης νέων μέσα από το μεγαλύτερο "Πικ-Νικ" της πόλης. Φέτος το νεανικό "Πικ-Νικ" πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και λόγω της κατάκτησης του τίτλου έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Στο "Πικ Νικ" θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με ομαδικά παιχνίδια και μουσική, ενώ ο εναέριος στίβος, η πίστα αναρρίχησης, το paint ball, το τραμπολίνο, η ράμπα skate και η πίστα parkour θα είναι ανοικτά προς όλους.

Καλεσμένοι είμαστε όλοι, αρκεί ο καθένας μας να κλείσει σε ένα ταπερ διάθεση συμμετοχής και λίγο φαγητό και να απλώσει στο τραπεζομάντηλο θετική ενέργεια και αγάπη για την πόλη μας.

Πρόγραμμα

15.00 Έναρξη Πικ- νικ

16.00-17.00 Ομαδικά Παιχνίδια – εμψύχωση από animator

18.00-21.00 Μουσική από D.J.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δήμος Θεσσαλονίκης

Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών

"Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ