2012-09-02 22:56:05
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ... ΟΜΟΡΦΑ, 4-0 ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ... +4!
Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με σκορ 4-0 του Λεβαδειακού, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στο "Γ. Καραϊσκάκης", χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με το… καλησπέρα βρίσκονται στο +4 από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Ζαρντίμ επιβλήθηκε 4-0 του Λεβαδειακού, με σκόρερ τους Τζιμπούρ (38’, 75’), Σιόβα (5’) και Μανιάτη (63’).

Ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος, όπως το συνηθίζει όταν αγωνίζεται στο "σπίτι" του, με το γνώριμο πιεστικό του στιλ και τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν νωρίς τα επιθετικά τους ατού. Πριν καν συμπληρωθεί το 5λεπτο ο Θρύλος πέτυχε γκολ, ωστόσο αυτό ήταν προϊόν συνεργασίας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς. Συγκεκριμένα από φάουλ του Χολέμπας, οι κόντρες ευνόησαν τον Σιόβα και ο νεαρός στόπερ δεν αστόχησε εξ επαφής.

Στη συνέχεια υπήρχε μία δυσκολία για τους ερυθρόλευκους στην δημιουργία φάσεων απέναντι στον καλά οργανωμένο Λεβαδειακό. Όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, φαινόταν ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες του συγκεκριμένου ματς, αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμα κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης ή πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας από την σημερινή, όπως αυτές που θα συναντήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Αυτό που έκαναν καλά οι ερυθρόλευκοι ήταν να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων τους, με τον Τζιμπούρ να μην αφήνει χαμένη την ευκαιρία μετά το… "βγαίνω και δεν βγαίνω" του Κυριακίδη στο φάουλ του Μασάντο, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους έβρισκαν λύσεις μεσοεπιθετικά και με τον Αμπντούν ιδιαίτερα δραστήριο έφτασαν άνετα και σε ένα τρίτο γκολ, με... «δράστη» τον Μανιάτη που "έψαχνε" το γκολ εδώ και καιρό. Τον ακολούθησε σε διάθεση ο Τζιμπούρ, ο οποίος έψαξε επίμονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του και το πέτυχε από ασίστ του συμπατριώτη του.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέβας, Σιόβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (73’ Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν (81’ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (86’ Πάντελιτς).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Μήτρογλου.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70’ Κοτίτσας), Ροτζέριο, Πόι (57’ Ναπολεόνι), Ακόστα, Βασιλείου (76’ Σαχπεκίδης).

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Ζαουί.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ