2012-09-03 00:49:06
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο ως ομάδας σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν, καθώς όπως τόνισε έχει αλλάξει, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Champions League.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, όντας δραστήριος και κινητικός στο παιχνίδι του., Επιπλέον ήταν και αποτελεσματικός, καθώς μοίρασε δύο ασίστ. Αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπικός χρειάζεται χρόνο, αλλά και υπομονή από τους οπαδούς, λόγω του ότι το ερυθρόλευκο σύνολο έχει αλλάξει Αναλυτικά ο Τζαμέλ Αμπντούν, σχολίασε: "Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις το βραβείο του MVP και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η ομάδα έπαιξε καλή μπάλα και κέρδισε αυτό το ματς. Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια.

Είμαστε μία καινούρια ομάδα, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες και έχουμε ένα νέο προπονητικό τιμ, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι αναγκαίο επίσης το να υπάρχει από όλους και τους φιλάθλους μας η απαιτούμενη υπομονή.

Στο Champions League θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να εκπροσωπήσουμε άξια τον Ολυμπιακό. Ο όμιλος που πέσαμε, δεν είναι ο πιο δύσκολος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ