2012-09-03 00:41:02
Φωτογραφία για ΣΙΟΒΑΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά προσγειωμένος, αφού όπως υποστήριξε η ομάδα του έχει ακόμα πολύ δρόμο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που έβαλα γκολ με τον Ολυμπιακό στην πρώτη μου εμφάνιση στο Καραϊσκάκης, ελπίζω να πετύχω και άλλα, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε τους στόχους»

Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Ο κύριος Ζαρντίμ προσπαθεί να μας περάσει μια νέα φιλοσοφία. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στην διακοπή του πρωταθλήματος».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο θα βοηθήσει: «Θα λείπουν παίκτες και δεν θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όσο θα έπρεπε, αλλά όσοι μείνουμε θα το κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Για την αφιέρωση του γκολ στον Μήτρογλου: «Μου είχε πει πως θα πετύχαινα γκολ και αν συνέβαινε να του το αφιέρωνα και το έκανα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ