2012-09-03 00:48:10
Φωτογραφία για Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3/9;
Τα Ζώδια Σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4

Σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ, φίλε Κριέ, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια θέματα του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν εξετάσεις αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από την μεριά του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Άρη σε γεμίζει με τέτοια γοητεία ώστε να μην μπορεί τίποτα να μείνει αδιάφορο στο πέρασμα σου.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην χαλαρώνεις και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.

Ταύρος

21/4-20/5

Αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Ταύρε, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσύ που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε γοητεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σήμερα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια θέση και να αφήσεις πρώτα τους τόνους να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Στα οικονομικά σου πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Δίδυμε. Σχέδια και αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου θα τα πετύχεις, αρκεί να δουλέψεις σκληρά και να είσαι συγκεντρωμένος. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Σελήνη από τον Κριό σου δίνει την εύνοιά της, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και ίσως να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν, φίλε Δίδυμε, και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Αν αυτό τον καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το βρεις. Φρόντισε μόνο να μην πέσεις με τα μούτρα και… χτυπήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, κάνε σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που απέφευγες καιρό τώρα, γιατί θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και η συμφωνία απόψεων που θα έχετε, θα κάνει και τις δύο μεριές να αισθανθούν καλύτερα. Τα οικονομικά θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό, πρόσκαιρα τουλάχιστον, θα σου δώσει χαρά

Καρκίνος

22/6-22/7

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Καρκίνε, και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σου κάνουν καλό και συν τοις άλλοις, θα σε αποδιοργανώσουν. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσεις ευκολότερα τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφός σου, φίλε Καρκίνε, θα σου φανεί περίεργη και θα σε ανησυχήσει. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και μην πνίγεσαι στον λαβύρινθο των υποψιών σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες για να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Το φως στο τούνελ της αισθηματικής σας ζωής δεν θα αργήσει να φανεί..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Το ότι δεν έχετε τις ίδιες απόψεις δεν πρέπει να σε βγάζει εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Μπορείς, ωστόσο, να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος και να βάλεις μία σειρά στα χρέη σου.

Λέων

23/7-23/8

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα, που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω, αγαπητέ Λέων. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Αντί αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα και άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μην αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, φίλε Λέων, να επηρεάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου! Προσπάθησε να μη δείξεις στο σύντροφό σου την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις, στα άλλα θέματα που σε απασχολούν. Αν ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό το βράδυ θα έχεις την δυνατότητα να βρεις στήριγμα, στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, προτάσεις θα δεχτείς στο χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα και για την πορεία σου. Μπορεί να φαίνονται άκρως δελεαστικές, αλλά πίσω από την ωραία βιτρίνα τους, ίσως κρύβονται παγίδες, που ούτε καν είχες φανταστεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να αποκτούν κάποια ισορροπία και αυτός είναι ένας τομέας, που θα σε καθησυχάσει σήμερα αρκετά.

Παρθένος

24/8-22/9

Αυτήν την Δευτέρα, φίλε Παρθένε, μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθησή σου και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν στη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μην αξιώνεις συμπεριφορές περισσότερο από όσο χρειάζεται. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν, θα ομορφύνει το βράδυ σου και θα αλλάξει την οπτική σου, απέναντι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μην έχεις ανασφάλειες για τη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε. Με την εργατικότητά σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην δίνεις λαβές για σχόλια, που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς λίγο διπλωματικά και να στολίσεις τα λόγια και τις ιδέες σου, κάνοντας τες ιδιαίτερα ελκυστικές και συμφέρουσες στους ανωτέρους σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Ζυγός

23/9-22/10

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά ταυτόχρονα έχεις και την τάση να ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να μην κουράσεις το σύντροφό σου και μην λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον. Δώσε του μία ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο, που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Σκορπιός

23/10-22/11

Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα υπάρξουν κάποια παράπονα από το σύντροφό σου, για κάποια θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις την κουβέντα στα άκρα, γιατί πραγματικά δεν θα σε βγάλει πουθενά. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα αυτό το διάστημα, γιατί με την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις πολλές πιθανότητες να το συναντήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις, φίλε Σκορπιέ. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλή θα είναι επίσης η ημέρα, για να θέσεις επί τάπητος γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε έχουν να κάνει να νιώσεις άβολα, πάντα βέβαια σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

23/11-21/12

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Τοξότη, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη, από τον φιλικό για εσένα Κριό, θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται, για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές συζητήσεις που μπορεί να γίνουν και να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να μην κάνεις καινούργια σχέδια, γιατί θα υπάρχει στασιμότητα και οι ανταγωνιστές σου ίσως σου βάλουν κάποιες αναποδιές. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα, για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις την δυνατότητα να ηρεμήσεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο για να ανανεωθεί η σχέση σας. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, να περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει – κάνε κάτι να τον βρεις εσύ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σου, αν εκφραστούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κερδίσουν την εύνοια, τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Υδροχόος

20/1-19/2

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Δευτέρα, αγαπητέ Υδροχόε. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στα ερωτικά σου, φίλε Υδροχόε, και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, απόψε ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ... αισθησιακές συγκινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές, γιατί θα έχεις προβλήματα και ίσως προκαλέσεις τις αντιδράσεις των συναδέλφων σου, αν υποψιαστούν ότι διεκδικείς κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.

Ιχθείς

20/2,20/3

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς, με σωστές κινήσεις και τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα τουλάχιστον για απόψε, φίλε Ιχθύ. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις αρκετές δυνατότητες να το κάνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι το πρωτεύον είναι να γίνεις θετικότερος και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Φρόντισε να βάλεις καλό πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να εκνευριστείς με κάποια λόγια, που θα ακούσεις από ορισμένους συναδέλφους σου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο καθένας προσπαθεί να συντηρήσει και να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί. Κάνε το ίδιο και εσύ!!! Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Φρόντισε να τις διακρίνεις εγκαίρως!

Πηγή: myastro.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ