2012-09-03 05:03:35
Φωτογραφία για Κατσαβάκης: «Άδικο αποτέλεσμα…»
Απογοήτευση προκάλεσε στον προπονητή του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη, το ισόπαλο 0-0 της ομάδας με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια, έχοντας ως οδηγό την καλή εμφάνιση των «κίτρινων». 

Όσον αφορά τον αποκλεισμό των Βελλίδη και Παπαστεριανό, ο Κατσαβάκης θέλησε να… αποφύγει, απατώντας αρκετά διπλωματικά, αν και τις τελευταίες ώρες προέκυψε ότι η μη συμμετοχή του στον αγώνα με τους Κρητικούς, αφορούσε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. 

«Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με μεγάλη διάρκεια. Βελτιωθήκαμε κατά διαστήματα και στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πάρα πολύ άδικο το σκορ για τη ομάδα, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι καλό σημάδι αυτή η εμφάνιση, προχωράμε και μέρα με τη μέρα αυτή η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα πάρουμε αποτελέσματα και με μεγαλύτερους αντιπάλους από τον σημερινό», ανέφερε αρχικά ο Κατσαβάκης και συνεχίσε για τη μη χρησιμοποίηση των δύο παικτών του: 

«Έχω πει ότι έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακας και θα μοιραστούν τα παιχνίδια. Έκρινα σήμερα ότι έπρεπε να παίξει ο μικρός (Διούδης). Για τον Μανόλη έκρινα οτι δεν έπρεπε να παίξει μέσα στην έδρα μας και με την πίεση που υπήρχε και την κατακραυγή από το περασμένο διάστημα…».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Xαμένες ευκαιρίες και... 0-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Xαμένες ευκαιρίες και... 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ