2012-03-18 18:16:23
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ ...Βίντεο.
Δυστυχώς τα... αίματα άναψαν στο Ολυμπιακό στάδιο, καθώς στον περιβάλλοντα χώρα άρχισαν οι «μάχες της αστυνομίας με τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Λίγη ώρα πριν από την σέντρα του ντέρμπι, ο χώρος που βρίσκεται το κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχει μετατραπεί σε...

πεδίο μάχης! Από την μία πλευρά οι δυνάμεις των ΜΑΤ και από την άλλη οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Οι πέτρες, οι φωτοβολίδες, τα δακρυγόνα και οι χειροβομβίδες κρότου... έχουν την τιμητική τους! Αν μη τι άλλο το ντέρμπι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς!

17.55 Ο πετροπόλεμος συνεχίζεται έξω από το ΟΑΚΑ. Η ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο μυρίζει... μπαρούτι.

17.40 O Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την άφιξη του στο ΟΑΚΑ δήλωσε: "Εύχομαι καλή τύχη σήμερα στον Παναθηναϊκό γιατί πρέπει να πάρει τη νίκη πάση θυσία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλω να πω ότι κατά την γνώμη μου ο Παναθηναϊκός αδικείται. Δεν υπάρχει ισονομία."


17.35 Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Τα επεισόδια συνεχίζονται έξω από το πέταλο των οργανωμένων.

17.27 Άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού χωρίς κανένα πρόβλημα. Πίσω από το πούλμαν υπήρχε και βαν με στελέχη της ΠΑΕ.

17.23 Αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο ΟΑΚΑ για να υποδεχτούν την αποστολή του Ολυμπιακού. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να δημιουργήσουν ζώνη ασφαλείας και η ένταση δεν άργησε να φουντώσει.

Έξω από τη θύρα που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού υπάρχει μεγάλη ένταση ενώ η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

πηγές gazzetta-newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρχισαν τα όργανα στο ΟΑΚΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρχισαν τα όργανα στο ΟΑΚΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ