2012-09-03 10:42:07
Φωτογραφία για ΜΑΓΙΑΡΑΤΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασε το νέο απόκτημα της ομάδας, Μπλάι Μάγιαρατς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

O αριστερόχειρας διεθνής Ισπανός πολίστας, σε δηλώσεις του στη "Sportday", μίλησε για την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά και για τις προσδοκίες του με τη νέα ομάδα.

«Ηταν η καλύτερη επιλογή. Δεν το συζητώ. Ο Ολυμπιακός μου έκανε την καλύτερη πρόταση και από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί του έδειξαν ότι με ήθελαν. Θα παίξω και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τι άλλο να θελήσω;», δήλωσε αρχικά ο Μάγιαρατς και συνέχισε με τις σκέψεις του για την ομάδα:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Οτι πρέπει μόνο να κερδίζει τίτλους. Πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά φέτος πιστεύω ότι μπορούμε να τα κατακτήσουμε. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό να κατακτάς τους εγχώριους τίτλους. Επίσης με τα όσα έχουν γίνει στην Ευρώπη και το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν αλλάξει σκουφάκια, νομίζω ότι θα πάμε ψηλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες νίκες».


Τέλος, μίλησε για εκείνους που τον ώθησαν να έρθει στον Ολυμπιακό:

«Αρχικά μίλησα μέσω ενός γνωστού με τον Τζον Κότεριλ, τον Αυστραλό που έχει παίξει σε Χίο, Πανιώνιο. Μου είπε τα καλύτερα. Οτι η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ότι οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Στη συνέχεια στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησα με τους Δεληγιάννη, Φουντούλη, Δελακά που είναι διεθνείς. Με έπεισαν όλοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ