2012-09-03 12:21:55
Φωτογραφία για Παρακαλώ, προσλάβετε τη γυναίκα μου!
Νοίκιασε μια διαφημιστική πινακίδα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο στο Οχάιο, έγραψε τη τη φράση "Προσλάβετε τη γυναίκα μου", τοποθέτησε δίπλα τη φωτογραφία της και από κάτω παρέθεσε τα βασικά επαγγελματικά προσόντα της Σε αυτή τη λύση κατέφυγε ένας απελπισμένος σύζυγος, ο οποίος επιστράτευσε όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του, προκειμένου να βοηθήσει τη γυναίκα του να βρει δουλειά!

Ο Μπράντον Στιούαρτ δεν μπορούσε άλλο να βλέπει τη σύζυγό του να είναι άνεργη επί έξι μήνες και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η Χόλι Στιούαρτ εργαζόταν ως ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο του Τολέδο, αλλά απολύθηκε λόγω περικοπών.

"Όταν είδα τις αφίσες σοκαρίστηκα καθώς δεν ήξερα πως ο Μπράντον σχεδίαζε να κάνει κάτι τέτοιο. Έμεινα άφωνη. Πιστεύω ότι ο άντρας μου απελπίστηκε και ήθελε να ταρακουνήσει την κοινή γνώμη, να κάνει τη διαφορά. Νοιώθω περήφανη. Η κίνηση του ήταν ευφάνταστη και γενναιόδωρη εκ μέρους του", είπε χαρακτηριστικά.


"Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Ήθελα να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω, και βέβαια πήρα την απόφαση αυτή εν αγνοία της…", δήλωσε από την πλευρά του ο Μπράντον.

Η ενοικίαση της πινακίδας κόστισε περίπου 700 δολάρια.

Αυξάνεται η ανεργία στις ΗΠΑ

Να σημειωθεί ότι το ποσοστό της ανεργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε ελαφρά τον Ιούλιο, στο 8,3%, παρά την άνοδο του ρυθμού της δημιουργίας θέσεων εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα στην Ουάσινγκτον το υπουργείο Εργασίας.

Στην αμερικανική οικονομία δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο 163.000 θέσεις εργασίας περισσότερες από όσες καταργήθηκαν, αύξηση η οποία είναι η μεγαλύτερη από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση του υπουργείου για την αγορά της εργασίας.

Οι οικονομολόγοι περίμεναν πάντως η ανεργία να διατηρηθεί στο 8,2%.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΪΣΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΪΣΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ