2012-09-03 12:18:03
Φωτογραφία για Λιγνιτόσημο - Εγκληματική αμέλεια ή σκάνδαλο πρώτου μεγέθους; [video]
Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο arcadiavoice.gr ο αντιπεριφερειάρχης κ Ευάγγελος Γιαννακούρας για το θέμα της μεχρι τώρα διαχείρησης του λιγνιτόσημου.

Από μια απλή και μόνο προσέγγιση της υπόθεσης, αναδύετε οσμή σκανδάλου μεγατόνων, αν αναλογιστεί κανείς τα ποσά που παρέμεναν σχεδόν άτοκα για είκοσι και πλέον χρόνια, όχι μόνο στην περιοχή της Μεγαλόπολης , αλλά και της Κοζάνης της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας.

Εφιστούμε την προσοχή του αναγνώστη – ακροατή στα λεγόμενα του κυρίου Γιαννακούρα, σε ότι αφορά το υποτιθέμενο νομικό κώλυμα για την μη αλλαγή του επιτοκίου, και στην ευκολία που αυτό υιοθετήθηκε, όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του να απευθυνθεί στα ΜΜΕ.

Παραθέτουμε επίσης και την προσφορά της Τράπεζας για επιτόκιο 5% και την ευκολία που αυτό δόθηκε μετά την παρέμβασή του. Αν διαθέσει λίγα λεπτά από το χρόνο του και το ΣΔΟΕ, να ακούσει τον κ Γιαννακούρα πιστεύουμε ότι θα πιάσει μεγάλο λαυράκι.

Περιμένουμε να ακούσουμε και τις δικαιολογίες πρώην Νομαρχών, Δημάρχων και άλλων παραγόντων των παραπάνω περιοχών, που έπρεπε να έχουν δρομολογήσει το θέμα του επιτοκίου κατά την περίοδο άσκησης των καθηκόντων τους, για να γελάσουμε με αυτές...Θα επανέλθουμε με ονόματα, σε ότι αφορά την Αρκαδία τουλάχιστον….

arcadiavoice.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ