2012-09-06 15:11:17
Φωτογραφία για Hamilton - Mercedes..φήμη ή αλήθεια;
Μια δήλωση βόμβα του Eddie Jordan σχετικά με το μέλλον του Lewis Hamilton, προκάλεσε έντονη αναστάτωση στην ομάδα της McLaren, αλλά και γενικότερα στο χώρο της Formula 1.

Ο παλιός ιδιοκτήτης της θρυλικής Jordan και νυν σχολιαστής της Formula 1 στο BBC ανακοίνωσε ότι ο Hamilton έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Mercedes, παίρνοντας τη θέση του Michael Schumacher ο οποίος θα αποχωρήσει από τη δράση στο τέλος της χρονιάς.

«Πιστεύω ότι ο Hamilton και η Mercedes έχουν ήδη συμφωνήσει τους όρους και η τελική συμφωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Hamilton και της McLaren συνεχίζονται. Φαίνεται ότι στη Mercedes ο Michael (Schumacher) φεύγει και ο Lewis έρχεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Jordan προσθέτωντας πως ο Paul di Resta θα είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του στη McLaren.

Άμεση ήταν η αντίδραση της McLaren, με εκπρόσωπο της ομάδας να δηλώνει πως «...η ομάδα management του Lewis μας διαβεβαίωσε πως η ιστορία δεν ισχύει».


Σήμερα πάντως, ο αγγλικός Τύπος στην πλειοψηφία του επιβεβαιώνει τον Jordan δημοσιεύοντας μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία.

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι η Mercedes προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον 27χρονο πιλότο που ανέρχεται σε 76 εκατομμύρια ευρώ για 3ετή συνεργασία, ενώ υποστηρίζει πως η έλευσή του στο γερμανικό team δεν έχει να κάνει με την απόφαση του Schumi για το αν θα συνεχίσει ή όχι, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να πάρει τη θέση του Nico Rosberg!

H Daily Telegraph από την πλευρά της στέκεται στις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο Hamilton με τον επικεφαλής της Mercedes Motorsport, Norbert Haug τονίζοντας πως ήδη έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2008 με τη McLaren λήγει στο τέλος της χρονιάς και όσο το θέμα δεν κλείνει τόσο και θα φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ