2012-09-06 15:09:12
Φωτογραφία για Καθ οδόν για την Πανελλαδική κινητοποίηση στο Καλλιμάρμαρο οι ένστολοι της Μαγνησίας
Στην Πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο Καλλιμάρμαρο, θα βρεθούν και οι ένστολοι του Νομού Μαγνησίας, διαμαρτυρόμενοι στα σχεδιαζόμενα μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών που προβλέπουν και νέες μειώσεις στους μισθούς τους.

Ειδικότερα, 150 περίπου ένστολοι του Νομού Μαγνησίας, από το Αστυνομικό, Πυροσβεστικό αλλά και Λιμενικό σώμα, ξεκίνησαν μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου, λίγο μετά τη 13:00, με προορισμό την Αθήνα, ώστε να βρεθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο Καλλιμάρμαρο.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο e-Volos.gr, προκειται για την αρχή των κινητοποιήσεων τους, καθώς μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κλιμακωθούν, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία των ένστολων της Μαγνησίας το Σάββατο στη ΔΕΘ.

Τέλος, τόσο ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Στέγιος Κωσταντάρας, όσο και ο πρόεδρος των Υπαλλήλων των Πυροσβεστών Μαγνησίας, Κώστας Φιλίππου, επισήμαναν πως τα νέα μέτρα θα αποτελέσουν την ταφόπλακα τους, ζητώντας από την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις, διαφορετικά, όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν: "Θα μας βρουν μπροστά τους".

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσαν στην κάμερα του e-Volos.gr ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Στέγιος Κωσταντάρας, όσο και ο πρόεδρος των Υπαλλήλων των Πυροσβεστών Μαγνησίας, Κώστας Φιλίππου
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο βάθρο ξανά ο Σταθελάκος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο βάθρο ξανά ο Σταθελάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ