2012-09-06 15:16:35
Φωτογραφία για Διπλό στην έδρα της Ferrari!
Με στόχο να χαλάσει και φέτος το πάρτι των tifosi ταξιδεύει στη Monza η Red Bull Racing.

Έχοντας άνετη πρωτοπορία στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και τους δύο πιλότους της στο κυνήγι του τίτλου των οδηγών, στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στον τελευταίο φετινό αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους.

«H Monza αποτελεί το σπίτι του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και ανατριχιάζω και μόνο που βρίσκομαι εκεί. Έχει το καλύτερο βάθρο στον κόσμο και η νίκη εκεί αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία. Καθώς στέκεσαι εκεί, όπως εγώ για πρώτη φορά το 2008 και ξανά πέρυσι, σε συνεπαίρνουν οι εκδηλώσεις του κόσμου, οι χιλιάδες tifosi που κατακλύζουν τη πίστα ανεμίζοντας τις τεράστιες σημαίες τους. Είναι απίστευτο. Στη Monza είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις τον τέλειο γύρο, διότι είναι σχεδόν αδύνατο», δήλωσε o Sebastian Vettel.

Από τη πλευρά του, ο Mark Webber θέλει να σπάσει τη κακή παράδοση που έχει στο θρυλικό σιρκουί του ιταλικού βορρά.


«Πάμε λοιπόν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Γηραιά Ήπειρο. Η Monza είναι ένα ξεχωριστό circuit, γεμάτο ιστορία. Ένα πανέμορφο αμφιθέατρο. Οι tifosi αφήνουν το στίγμα τους, ειδικά υποστηρίζοντας τη Ferrari, δημιουργώντας πολύ καλή ατμόσφαιρα στο αγωνιστικό τριήμερο. Η χάραξη της πίστας είναι μοναδική, με πολύ υψηλές ταχύτητες, άρα και δυνατά φρεναρίσματα. Πέρυσι δεν έκανα εκεί τον καλύτερο αγώνα μου, ελπίζω λοιπόν να πετύχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα φέτος», δήλωσε ο 36χρονος Αυστραλός.

Mένει μόνο να δούμε τι έχει να γίνει με τα κόκκινα μονοθέσια για να δώσουν απάντηση..αν έχουν φυσικά..

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ ΕΙΠΑΝ... ΜΑΡΙΝΑΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΕΙΠΑΝ... ΜΑΡΙΝΑΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ