2012-09-07 22:35:12
Φωτογραφία για ΜΕΤΣΕΛΝΤΕΡ : ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ...
Τελευταία χρονιά που παίζει μπάλα είναι αυτή που ξεκίνησε για τον αμυντικό της Σάλκε, Κριστόφ Μετσέλντερ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην εφημερίδα «Der Westen».

«Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ μετά το τέλος της χρονιάς. Θέλω να τερματίσω την καριέρα μου στη Σάλκε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο Γερμανίας, θα είναι ό,τι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι σίγουρο πως δεν θα συνεχίσω άλλο», τόνισε ο Μετσέλντερ, που έδειξε σίγουρος για την απόφασή του.

Ο Γερμανός αμυντικός παρουσιάστηκε πάντως ρεαλιστής σε ότι αφορά την επίτευξη των στόχων της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ! Φυσικά θέλει να συνοδευτεί η σεζόν και με επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε, δήλωσε πως έφτασε η στιγμή να αποσυρθεί και τονίζει πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη.

Ο Κριστόφ Μετσέλντερ ξεχώρισε στην άμυνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2002. Έτσι, ήρθε και η μεταγραφή του Ρεάλ Μαδρίτης, και με τη «βασίλισσα» πήρε άλλο ένα πρωτάθλημα το 2008. Το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Σάλκε, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας το 2011.

Έχει γεννηθεί το 1980 και έχει παίξει 47 αγώνες με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, ανάμεσα στους οποίους είναι ο τελικός του Μουντιάλ του 2002 και ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006. Ήταν και στην αποστολή της Γερμανίας στο EURO του 2008, διοργάνωση στην οποία τα «πάντσερ» ήταν φιναλίστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ