2012-09-10 11:44:03
Φωτογραφία για Ημερίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων
από το Γραφείο Τύπου

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας, θα παρουσιάσουν την Δεύτερα 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το πρόγραμμα προώθησης των τοπικών γεωργικών προϊόντων στο πλαίσιο του Καν. (ΕΚ) 3/2008 του Συμβουλίου και Καν. (ΕΚ) 501/2008 της Επιτροπής.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων. Η ενίσχυση της εξωστρέφειας, είναι μια κρίσιμη παράμετρος στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία και μονόδρομος για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Τα οφέλη που προκύπτουν από την συμμετοχή των Κρητικών εταιρειών στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα παρουσιάσει η αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη.


Μετά το τέλος της ημερίδας και προκειμένου να συνταχθεί πρόταση υποβολής στα αρμόδια Ευρωπαϊκά Όργανα, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που έχει προσδιοριστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου, οι επιχειρηματίες θα κληθούν να συμπληρώσουν σχετικό ερωτηματολόγιο. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται ερωτήσεις για τα ποιοτικά και τα ποσοτικά χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων, καθώς και για τις προτάσεις των επιχειρηματιών για την περαιτέρω ανάπτυξη τους. Το ερωτηματολόγιο θα μπορούν να το παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι έξω από την αίθουσα Καστελλάκη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ