2012-09-10 14:21:30
Φωτογραφία για Αστυνομικό μπλόκο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τέλος και στην αστυνομική φύλαξη βουλευτών του κόμματος
Με φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στις επιθέσεις σε Ραφήνα και Μεσολόγγι και καταγράφηκαν από τις κάμερες να σπάνε και να ισοπεδώνουν πάγκους μικροπωλητών, αστυνομικοί της Ασφάλειας ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ήδη έχει δώσει εντολές για συλλήψεις, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν άλλες δύο πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Με εντολή του ίδιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του Α.Τ. Της Ραφήνας, που δεν επενέβη ως όφειλε κατά τη διάρκεια της επίθεσης των μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον των μικροπωλητών.

Mε εντολή εντολή του Αρχηγείου σταματάει και η διάθεση αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καθώς κρίνεται ότι πρέπει "να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων".

Πλέον από την αστυνομία θα φυλάσσονται μόνο τα γραφεία του κόμματος.
thestival
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ