2012-09-11 16:39:08
Φωτογραφία για Ζαρντίμ: Κωδικός Φουστέρ εν όψει Σάλκε-Ολυμπιακός
Focus στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΣ και τη Σάλκε κάνει ο Ζαρντίμ που περιμένει να επιστρέψουν αύριο, Τετάρτη, και οι διεθνείς προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα.

Στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια δεν έκανε πολλές αλλαγές προκειμένου να δώσει χρόνο στους παίκτες για να βρουν τη μεταξύ τους χημεία. Όμως στο παιχνίδι με τους Γερμανούς χωράνε και άλλοι με πρώτο και καλύτερο τον Νταβίντ Φουστέρ που μπήκε ως αλλαγή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός προερχόταν από τον τραυματισμό που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προετοιμασίας.

Ο Ζαρντίμ τον ετοιμάζει για τη συνέχεια και τον έχει στο πλάνο του για τη Σάλκε. Είναι παίκτης που τρέχει και μαρκάρει συνεχώς. Πέρσι μάλιστα είχε μεγάλη συμμετοχή και πέτυχε γκολ στην Ευρώπη. Μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον Τζεμπούρ, εφόσον ο Ιμπαγάσα δεν αντέξει τους ρυθμούς. Επίσης μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια όπως τον έβαζε ο Βαλβέρδε.


Ο Φουστέρ είναι στο προσκήνιο και για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε ένα χρόνο. Εχει αναφέρει ότι είναι έτοιμος για τοις υπογραφές και υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση και για τις λεπτομέρειες.

Προπόνηση

Χθες, Δευτέρα, ο Ζαρντίμ δούλεψε πολύ στην επιπθετική λειτουργία της ομάδας και πιο συγκεκριμένα στην κυκλοφορία της μπάλας επιμένοντας στο πάσινγκ γκέιμ ενώ στη συνέχεια έγιναν πολλά σουτ από διάφορες θέσεις. Ο Πορτογάλος αποζητά τη βελτίωση και στους δύο αυτούς τομείς για τι θέλει τον Ολυμπιακό καλύτερο στη συνέχεια και στον δημιουργικό τομέα αλλά και στην αποτελεσματικότητα. 
 protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ