2023-08-19 15:48:42
Φωτογραφία για «Η όποια σκέψη για εργαλειοποίηση διορισμών και συμβάσεων εν όψει δημοτικών εκλογών είναι και ανήθικη και παράνομη»

 «Η όποια σκέψη για εργαλειοποίηση διορισμών και συμβάσεων εν όψει δημοτικών εκλογών είναι και ανήθικη και παράνομη»



Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» Σάκης Τορουνίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:.....

«Επειδή περίεργες και φαιδρές ιστορίες που κυκλοφορούν στην τοπική μας κοινωνία έχουν φτάσει και στα δικά μας αυτιά και κυρίως επειδή κανείς δεν δικαιούται ούτε καν φαντάζεται να παίξει παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων του Δήμου μας, θέλουμε ως «Δήμος για Όλους» να διαβεβαιώσουμε υπεύθυνα και ξεκάθαρα τους πάντες για το αυτονόητο: 

Καμία εργαζόμενη και κανένας εργαζόμενος στο Δήμο, που έχει προσληφθεί ή πρόκειται να προσληφθεί με βάση τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες (μοριοδότηση κ.α.), δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από οποιαδήποτε Δημοτική αρχή. Είτε τη σημερινή, είτε την επόμενη. 

Η όποια σκέψη για εργαλειοποίηση διορισμών και συμβάσεων εν όψει δημοτικών εκλογών είναι και ανήθικη και βλακώδης και παράνομη. Για αυτό και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κυκλοφορεί σοβαρά στο μυαλό κανενός. Τελεία».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΑΚΗ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ