2012-09-11 18:54:07
Φωτογραφία για Σ. ΜΑΝΩΛΑΣ : ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ!
Ο Στέλιος Μανωλάς, θείος του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Κώστα, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν ασχολήθηκε με την μεταγραφή του ανιψιού του στους νταμπλούχους Ελλάδας, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει τον παίκτη.

Ο θείος του Κώστα Μανωλά δήλωσε για την μεταγραφή του ανιψιού του στον Θρύλο: «Εγώ δεν έζησα ζεστά την ιστορία της μεταγραφής του Κώστα στον Ολυμπιακό. Ήμουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών. Σε όλο το 24ωρο δεν είχα λεπτό περιθώριο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Νομίζω όμως ότι επειδή η χώρα μας περνάει όσα περνάει, πολύ λίγο απασχολεί τον κόσμο το που παίζει ο Μανωλάς. Ο κόσμος ασχολείται με τα καθημερινά και το καλό της οικογένειάς του.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει τον Κώστα. Δεν φταίει σε τίποτα. Εδώ υπάρχουν 10 προσφυγές. Ο Αδαμίδης που ασχολήθηκε με την υπόθεση δεν είναι η ΑΕΚ. Ένας υπάλληλος είναι που μπήκε για να κάνει μια δουλειά.

Αν είχε ασχοληθεί ο Μαύρος με την περίπτωση του Κώστα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τα προβλήματα της ΑΕΚ όμως είναι πάνω από ονόματα. Πιθανόν να φταίω και εγώ γι' αυτή την ιστορία. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ