2012-09-12 14:30:06
Φωτογραφία για Έρχεται ρευστό!
Μέχρι την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα έχει στα ταμεία του 2.235.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ. Τόσο για την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και από το Euro 2012.

Οι πράσινοι δεν είναι στη λίστα με τις 23 ομάδες που ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ και έχουν οικονομικές εκκρεμότητες και έτσι θα λάβει χρήματα από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Το τριφύλλι μέχρι την Παρασκευή θα εισπράξει κανονικά τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ για την παρουσία του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και 135.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα ξανά περάσει από τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ, όμως, όπως όλα δείχνουν θα έχει κανονίσει τους διακανονισμούς του με τους παίκτες. Τα επόμενα χρηματικά μπόνους των πρασίνων είναι για τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League και αυτά θα τα εισπράξει ως τα μέσα Οκτωβρίου και υπολογίζεται πως είναι στο 1,3 εκατομμύριο ευρώ.


Από την αρχή του νέου έτους στα ταμεία του τριφυλλιού θα μπει το 50% του ελληνικού market pool στο Europa League που είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.  Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπουν και άλλα χρήματα, ανάλογα με την παρουσία του κόντρα σε Λάτσιο, Τότεναμ και Μάριμπορ. Κάθε νίκη στους ομίλους του Europa League αξίζει 200.000 ευρώ και κάθε ισοπαλία 100.000 ευρώ.

Η ΟΥΕΦΑ θα πληρώσει και για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας λόγω της παρουσίας τριών παικτών του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ελλάδος (Καραγκούνη, Κατσουράνη και Νίνη) και είναι 625.730 ευρώ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
TO Red Store ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
TO Red Store ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ