2012-09-12 16:13:04
Φωτογραφία για Mε παπάκι στη Βουλή ο Βενιζέλος
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και σε… τσακώσαμε, κύριε Βενιζέλε, λένε εμμέσως πλην σαφώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και ο Νάσος Αθανασίου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο.

Είχε βουίξει ο τόπος για την… όμορφη Γερμανιδούλα του πρώην υπουργού, αλλά κανείς δεν ήθελε να εμπλακεί σ’ αυτόν τον «έρωτα» του κυρίου Βενιζέλου και της «μαύρης καλλονής», ωστόσο ούτε και το αυτί του αρχηγού έλεγε να ιδρώσει στα όσα ακούγονταν.

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος, λέει ο θυμόσοφος λαός, το ίδιο έκανε και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αδιαφορούσε για τα σχόλια και οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο των 750.000 ευρώ.

Ένα πολυτελές BMW, μια θωρακισμένη λιμουζίνα για τις ανάγκες του εκάστοτε υπουργού Οικονομικών.

Ο Βενιζέλος ξέχασε ότι δεν είναι πια υπουργός Οικονομικών και ότι δεν είναι αρχηγός κόμματος που έχει το 44% αλλά παράταξης του 13%. Ξέχασε λοιπόν να παραδώσει και τη γερμανιδούλα, η οποία αν ήταν γραμματέας θα ’χε φύγει μόνη της. Όπως άλλωστε έκαναν πολλές κυρίες όταν ο υπουργός τους έχασε το θώκο του. Αυτή η μαύρη καλλονή όμως τα ’χει όλα εκτός από μιλιά. Με τα επιφωνήματα των άλλων περπατά.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ