2012-09-12 16:12:11
Φωτογραφία για ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ REPEAT
Το σύνθημα για την κατάκτηση και της φετινής Ευρωλίγκα, μετά τον περυσινό θρίαμβο της Πόλης, έδωσε ο Γενικός Διευιυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου για τις ανάγκες του αποψινού φιλικού των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης με τη Σάσαρι (21.30).

Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για το φιλικό με την Σάσαρι.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, αλλά και για την φανταστική φιλοξενία. Επιστρέφουμε στη Σαρδηνία με μεγάλη ικανοποίηση. Η πόλη Σάσαρι είναι υπέροχη.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε ξανά το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας περιόδου κόντρα στην Σάσαρι, όπως συνέβη, άλλωστε και την περσινή περίοδο», είπε αρχικά ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συμπλήρωσε:

«Η Σάσαρι θα αγωνιστεί στο Eurocup και της εύχομαι καλή επιτυχία. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο πρόεδρος της. Είναι το πρώτο μας φιλικό και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε τα παιχνίδια μας στο τουρνουά του Κάλιαρι.

Μετά θα δώσουμε άλλα παιχνίδια στην Γερμανία. Μέσα σε αυτά τα ματς θα αντιμετωπίσουμε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε να επαναλάβουμε την σεζόν που πραγματοποιήσαμε πέρυσι. Εύχομαι να κάνουμε το repeat. Μακάρι η πόλη της Σάσαρι να μας δώσει τύχη και να μας φέρει γούρι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ