2012-09-12 17:04:02
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ NextGen Series!
Για τη δεύτερη αγωνιστική στον όμιλο του NextGen Series, οι Νέοι του Ολυμπιακού παίζουν το βράδυ (20.00, Novasports2) με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με στόχο την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Μπερντ Στορκ θα έχει στην ενδεκάδα τους Λυκογιάννη και Καραγκούνη, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους νεαρούς Άγγλους που συγκροτούν μία πολύ καλή ομάδα. Με σύμμαχο όμως τον κόσμο τους που θα βρεθεί δίπλα τους, θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι, δεν ξεκίνησαν καλά τις υποχρεώσεις τους στην Βασκωνία, κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο είναι αρκετά ταλαντούχοι και έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο.

Με νίκη οι Νέοι θα παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση, ενώ οι ελπίδες τους θα μειωθούν σε μεγάλο βαθμό, σε αντίθετη περίπτωση.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική η Άρσεναλ είχε νικήσει 3-0 την Μαρσέιγ, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-0 από την Μπιλμπάο.

Στη διάθεση του Μπερντ Στορκ για την αναμέτρηση με την Άρσενλα, είναι οι: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης, Σούκιας, Ιωαννίδης, Ρίκσπουν, Λύρας, Βούρος, Δημακάκος, Γκίνο, Βλάχος, Βουτσιώτης, Πασαλίδης, Βέργος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ