2012-09-12 20:50:14
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Στην αντεπίθεση περασε εκ νέου ο Ράφικ Τζιμπού με βάση τα όσα του καταλόγισε η «Le Buteur» απαντώντας ότι δέχθηκε επίθεση από τους ανθρώπους της αποσοτλής των Λίβυων

Στον πόλεμο εντυπώσεων που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από τον Τύπο της Αλγερίας και συγκεκριμένα την «Le Buteur» απάντησε εκ νέου ο Ράφικ Τζιμπούρ!

Σε όλα όσα του καταλογίζει η εν λόγω ιστοσελίδα, ο Αλγερινός διεθνής φορ του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι τα όσα του καταλογίζουν είναι ψέματα:

«Δεν έχω προσβάλει κανέναν. Εδώ δεν μπορώ να μιλήσω καλά αραβικά», σχολιάζει ο Τζεμπούρ στην “Le Buteur”.

«Κατηγορηματικά διαψεύδω ότι έχω προσβάλει ή απευθύνθηκα επιθετικά σε οποιονδήποτε. Απλώς προσπάθησα σε μια φάση να προστατεύσω την μπάλα με το σώμα μου. Οι παίκτες της Λιβύης με πέταξαν στο χορτάρι. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Στο τέλος του αγώνα όμως ένας παίκτης μου έριξε μια μπουνιά και τότε προσπάθησα να προστατεύω τον εαυτό μου. Είναι λυπηρό να συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό. Η βία δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο», αναφέρει ο Αλγερινός επιθετικός.

Τέλος ο Αλγερινός άσος για άλλη μια φορά προσπαθεί να… συνετίσει τους συμπατριώτες του ζητώντας να μην παρεκτραπούν στο παιχνίδι που θα γίνει στην Αλγερία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Eρότο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Eρότο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ