2012-09-12 21:32:07
Φωτογραφία για Αυτό είναι το iPhone 5! (pics)
To νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογία 4G και έχει σημαντικές βελτιώσεις, ενώ η κατασκευή του είναι αποκλειστικά από αλουμίνιο και γυαλί.

Η οθόνη του, όπως αναμενόταν είναι 4 ιντσών, δηλαδή μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο και με ανάλυση 1136 x 640 pixels. Η τεσσάρων ιντσών οθόνη είναι Ρetina με 326 Pixels per inch. Η νέα μεγαλύτερη οθόνη επιτρέπει την παρουσίαση ακόμα μιας σειράς εικονιδίων στην αρχική οθόνη.

Όπως έγινε γνωστό ο φακός της κάμερας είναι λεπτότερος και το εξωτερικό στρώμα είναι από ζαφείρι το οποίο χαράσσεται ακόμα πιο δύσκολα.

Η μπροστινή κάμερα είναι πλέον 720p αντί για 480p για καλύτερες βιντεοκλήσεις και φωτογραφήσεις. Νέα λειτουργία στη λήψη βίντεο όπου ο χρήστης θα μπορεί να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες ταυτόχρονα. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης και πανοραμικές λήψεις (με τη λήψη βίντεο) με εικόνα 360 μοιρών, διαστάσεων 28MPixels.

Το iPhone 5 διαθέτει επίσης 3 μικρόφωνα, δίπλα στο ηχείο, κάτω στο ακουστικό και ανάμεσα στο φακό και το φλας, με αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου κατά τις κλήσεις και την καλύτερη αναγνώριση φωνής (Siri), ενώ βελτίωση υπάρχει και στο ηχείο.

Επιβεβαιώθηκε τελικά και η κυκλοφορία νέου καλωδίου φόρτισης, όπως και η κυκλοφορία ειδικού αντάπτορα για τα παλιότερα αξεσουάρ που διαθέτουν 30-pin connector.

newsbomb.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ