2012-09-12 21:33:20
Φωτογραφία για Ένταση στην ΝΔ – Να συνεδριάσει η Κ.Ο. ζητάει ο Κακλαμάνης-Την “έπεσαν” σε Ντόρα και Άδωνι οι “γαλάζιοι” συνδικαλιστές..
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ πριν περάσουν τα μέτρα των 11,9 δισ. ευρώ από τη Βουλή, μιλώντας σε άτυπη ενημέρωση βουλευτών και στελεχών του κόμματος από το οκονομικό επιτελείο.

Ενδεικτική της έντασης που επικράτησε στο χώρο που έγινε η ενημέρωση, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ήταν η παρουσία στελεχών της ΔΑΚΕ που μοίρασαν στους βουλευτές φυλλάδια τα οποία τους καλούσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και οι αποδοκιμασίες που δέχθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε έντονες αποδοκιμασίες προχώρησαν οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές μόλις είδαν την Ντόρα Μπακογιάννη να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Τα στελέχη της ΔΑΚΕ την κατηγόρησαν πως έχει ψηφίσει και τα δύο μνημόνια και ευθύνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι. Την πρώην υπουργό πήγε να υπερασπιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να δεχτεί και αυτός τα πυρά των «γαλάζιων» συνδικαλιστών.
--> -->
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτό είναι το iPhone 5! (pics)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτό είναι το iPhone 5! (pics)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ