2012-09-12 21:31:43
Φωτογραφία για Φιλική νίκη για Αστέρα
Mε το… νέο αίμα να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-1 του Ιωνικού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες, στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν με τους βασικούς τους παίκτες και ήταν πίσω στο σκορ 1-0, ενώ στην επανάληψη με πολλές αλλαγές, παρουσιάστηκαν καλύτεροι και επικράτησαν με το ευρύ σκορ.

Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Κατσαβρία στο 6’, αποτέλεσμα που ήταν και του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσιώλης έκανε πολλές αλλαγές και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανέλαβε να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι. Με δύο προσωπικά του τέρματα έβαλε μπροστά τον Αστέρα, ενώ στη συνέχεια ο Ντινιωτάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ ο Κάντο, με το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Αστέρα, έκανε το τελικό 4-1. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Φορμίκα.

Αστέρας: Φούλοπ (46’ Μπαντής), Τσαμπούρης (46’ Γιαλούσης), Πιπίνης (46’ Φορμίκα), Σανκαρέ (46’ Ρούσσης), Μπαρτολίνι (46’ Καστέλς), Αλβάρεζ (46’ Καρντάσιο), Ουσέρο (46’ Κουρμπέλης, 70’ Κωστούλας), Φραγκουλάκης (46’ Αλβάρο Κάντο), Ράγιος (46’ Έγκον), Περόνε (46’ Ντινιωτάκης), Ναβάρο (46’ Ντος Σάντος, 70’ Αναστασόπουλος).


Ιωνικός: Αδαμόπουλος (46’ Καρνέζης), Τσιπλάκης (59’ Τζιώτης), Ατματζίδης (65’ Μαντούβαλος), Χιώτογλου (46’ Μιχαλακάκος), Μωυσιάδης, Αχλαδιώτης (80’ Μαυρίδης), Κωνσταντόπουλος (75’ Διάκος), Τσακίρης (65’ Στατούλογλου), Παπαδάκος (50’ Λαμπρινάτος), Κατσαβρίας (39’ Γιαλέλης), Σκαρμόπουλος (56’ Κουμουλίδης).

Στην Τρίπολη βρίσκεται ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος έκανε και ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Πέμπτη αναμένεται και ο Γκάμπιελ. Και οι δύο, είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ