2012-09-13 05:21:04
Φωτογραφία για Η Έλενα είναι ερωτευμένη!
«Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε δυνατοί». Αυτό είναι το μότο της Έλενας Παπαρίζου που τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί, περισσότερο... στην προσωπική της και λιγότερο στην επαγγελματική της ζωή, έχει καταφέρει όμως να σταθεί όρθια και να ξεκινήσει από την αρχή.

Η Έλενα Παπαρίζου...«παρουσιάζεται» στο περιοδικό ΟΚ! Στιγμές της ζωής της από τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Μποράς Βεστεργκέτλαντ στη Σουηδία μέχρι την επιτυχία της στη Γιουροβίζιον, τον θάνατο του πατέρα της αλλά και το τέλος της σχέσης της με τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη. Αμέσως μετά το χωρισμό τους η Έλενα Παπαρίζου έφυγε για τη Σουηδία. «Είχα κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο, είχα κρίσεις πανικού και πολλές φοβίες όπως αγοραφοβία, κλειστοφοβία και υψοφοβία. Για ένα διάστημα έβγαινα με το ζόρι για να πετάξω τα σκουπίδια» είχε πει πριν από λίγο.

Τώρα όμως η Έλενα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τους τελευταίους έξι μήνες έχει μπει στη ζωή της ο 42χρονος Αντρέας, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Η Έλενα Παπαρίζου δεν θέλει να μιλάει γι΄αυτόν δηλώνει όμως ότι περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ