2012-09-13 09:16:30
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ... ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίζει να φορά ο Τζαμέλ Αμπντούν τουλάχιστον μέχρι το 2015, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Αλγερινός μέσος ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς και χρήσιμους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν.

Ο Αμπντούν, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Καβάλα και παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα στην αρχή της περσινής σεζόν, κατάφερε να βοηθήσει στην κατάκτηση του νταμπλ και να... κατακτήσει και την απαιτητική εξέδρα του Θρύλου.

Ήταν γεγονός πως ο Αμπντούν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ολυμπιακού, όμως με την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του έδειξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, "ανέβηκε" και έδειξε την πραγματική του αξία, μοιράζοντας γκολ, αλλά και σκοράροντας (ποιος ξεχνάει το όμορφο γκολ του στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό...).

Έτσι, από την απαξίωση έφτασε στην αποθέωση και στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός αναμένεται φέτος να είναι βασικότατο στέλεχος των ερυθρόλευκων και δείχνει ήδη ανεβασμένος.


Από την πλευρά τους, οι διοικούντες της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, θέλοντας να επιβραβεύσουν τον Αμπντούν και φυσικά να τον διατηρήσουν στην ομάδα, του πρότειναν νέο συμβόλαιο, ο ίδιος αποδέχτηκε και έτσι οι δύο πλευρές θα πορεύονται μαζί τουλάχιστον μέχρι το 2015.

Μάλιστα το προηγούμενο συμβόλαιο του Αλγερινού έληγε το 2014 και προέβλεπε 250.000 ευρώ ετησίως, ενώ τώρα οι αποδοχές του θα είναι αυξημένες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ