2012-09-13 15:12:31
Φωτογραφία για Τέρενς Κουϊκ: Να ξηλωθούν τα κιγκλιδώματα από τις εισόδους της Βουλής και να μειωθεί η φρουρά
Να ξηλωθούν τα κιγκλιδώματα από τις εισόδους της Βουλής που βρίσκονται στην πλευρά της πλατείας Συντάγματος και τον Άγνωστο Στρατιώτη ζήτησε στη σημερινή (13/9/2012) συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Συγκεκριμένα, η δήλωσή του από το βήμα της Βουλής, έχει ως εξής:

«Ζητώ από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη να δώσει ...εντολή για να ξηλωθούν, σήμερα κιόλας, τα κιγκλιδώματα που είναι τοποθετημένα στις εισόδους πεζών και αυτοκινήτων στην πλευρά του Κοινοβουλίου προς την Πλατεία Συντάγματος και τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Δεν είναι δυνατόν ο ναός της Δημοκρατίας να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της αστυνομίας. Δεν είμαστε φυλακή. Δεν είναι θέαμα αυτό για το Κοινοβούλιο της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία.

Όποιος Βουλευτής αισθάνεται ανασφαλής και χρειάζεται κάγκελα για να ασκεί τα καθήκοντά του ή να καθίσει σπίτι του ή να παραιτηθεί από τη θέση του ή να αλλάξει την πολιτική που υπηρετεί. Αυτές οι μνημονιακές πολιτικές είναι που τον περιφρουρούν με κιγκλιδώματα και συρματόσχοινα.


Τι φοβάστε κ. συνάδελφοι; Την οργή του λαού; Φροντίστε με τα νομοθετήματα και την ψήφο σας να τους δείξετε ότι είστε μαζί του, στο πλευρό του, με τα αναφαίρετα δικαιώματα και συμφέροντά του και όχι παρά τω πλευρώ της Τρόικας και των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ προσωπικά, φοβάμαι μόνο τους τρομοκράτες και εκείνα τα διεθνή μεγαλοσυμφέροντα που θα θέλανε να μας βρουν πεταμένους σε κάποιο χαντάκι.

Δεν φοβόμαστε και δεν φοβάμαι την Ελληνίδα μητέρα, τον Έλληνα νοικοκύρη, τα νιάτα αυτής της χώρας ή τους απόμαχους της δουλειάς, που όλοι μαζί παλεύουν για όλα αυτά που τους έχουν αφαιρέσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις και το τέταρτο οικονομικό Ράιχ της Μέρκελ και οι τοκογλύφοι συνοδοιπόροι της.

Για μια ακόμα φορά, ζητώ κ. Πρόεδρε του ελληνικού Κοινοβουλίου, να πείτε στη Φρουρά της Βουλής και στην Ελληνική Αστυνομία να απομακρύνουν τα κάγκελα. Και καλό θα ήταν επίσης, να αραιώσουν και οι κλούβες έξω από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Το θέαμα μας παραπέμπει σε άλλες εποχές».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αν δεν κάνω λάθος, οι Ανεξάρτητοι ¨Ελληνες ως συντηρητικό κόμμα της λαϊκής δεξιάς ευαγγελίζονται την τάξη και την ασφάλεια κι αντιπαθούν τους αναρχικούς, τους μπαχαλάκηδες κτλ.

Ποιους ακριβώς θα ευνοήσει μια πιο χαλαρή φύλαξη της Βουλής; Μήπως κάποιοι επενδύουν πλέον χωρίς ντροπή στο χάος;
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ