2012-09-13 15:22:08
Φωτογραφία για Προβοκάτσια Τούρκων! Μπλέκουν την Ελλάδα στη βομβιστική επίθεση στη Κωνσταντινούπολη.
Με νέα προβοκάτσια επιχειρούν κύκλοι της Άγκυρας να πλήξουν την Ελλάδα κάνοντας διαρροές περί δήθεν εκπαίδευσης του βομβιστή αυτοκτονίας της Κωνσταντινούπολης , στο Λαύριο.

H εφημερίδα Sabah με τον τίτλο «Εκπαιδεύτηκε [πώς να φτιάχνει βόμβες] στο Λαύριο», αναφέρει ότι έγινε γνωστό ότι ο Ιμπραχίμ Τσουχαντίρ, μέλος της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο) που πραγματοποίησε τη βομβιστική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα στο Σουλτανγκαζί έχει εκπαιδευτεί στο ...στρατόπεδο Λαυρίου.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν προκύπτει ότι ο Τσουχαντίρ είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 1999 και αποφυλακίστηκε το 2003. Συνελήφθη ξανά το 2007 και έμεινε φυλακισμένος οκτώ μήνες, ενώ το 2010 εξαφανίστηκε και πήγε στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ η Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας μοίρασε στα αστυνομικά τμήματα τις φωτογραφίες 10 μελών της DHKP-C που θα μπορούσαν να προβούν σε ένοπλες και βομβιστικές ενέργειες. Έγινε επίσης γνωστό ότι εξακολουθεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση του Σουλεϊμάν Κιουτούκ που είχε τραυματιστεί βαριά στο Σουλτανγκαζί, ενώ πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείου επτά άλλοι τραυματισμένοι εκ των οποίων οι 5 αστυνομικοί.


Με την συστηματική διαρροή από τους ανθελληνικούς''κύκλους'' της ΄'Αγκυρας η ''είδηση'' δημοσιεύεται σε άλλες 5 εφημερίδες με τις ίδιες πληροφορίες και τους παρακάτω τίτλους :

-Vatan : «Εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα, εξερράγη στην Τουρκία!»

-Posta : «Η ‘ζωντανή βόμβα’ ήταν απ’ την Ελλάδα» (δημοσιεύει και ‘θολωμένες’ τις φωτογραφίες των άλλων υπόπτων που καταζητούνται)

- Sozcu’ : «Ο βομβιστής ήρθε απ’ την Ελλάδα»

-Yeni Safak: «Εκπαιδεύτηκε στο στρατόπεδο του ΡΚΚ [στο Λαύριο]»

-Milliyet : «Ιδού που εκπαιδεύτηκε η ζωντανή βόμβα».

Και ποιός μας λέει 'οτι το ''βαθύ κράτος'' της Τουρκίας δεν '' στρατολόγησε και δεν εκπα'ιδευσε'' τον βομβιστή 'οταν τον είχε συλλάβει κάνοντάς τον τυφλό εξάρτημα, στέλνοντάς μας μάλιστα και στην Ελλάδα -

αν αληθεύει, βέβαια - για να έχει ...άλλοθι; ΠΟΛΥ ΜΥΡΊΖΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΆΤΣΙΑ...onalert....--> -->
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα Τρίκαλα ο Μιχάλης Σάλλας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα Τρίκαλα ο Μιχάλης Σάλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ