2012-09-13 15:35:36
Φωτογραφία για ΠΟΛΕΜΟΣ...Η Χρυσή Αυγή..καταγγέλλει τον Δένδια ότι με την στάση του βοήθησε να διαφύγει ο αλλοδαπός δολοφόνος του Μαροκινού της οδού Αναξαγόρα..
Τον τελευταίο καιρό, κυριαρχεί στην πολιτική ζωή του τόπου η… ταγματοεφοδολογία. Πως, όμως, ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Ήταν 11η Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό πως ένας Ιρακινός δολοφονήθηκε στην οδό Αναξαγόρα, στο κέντρο των Αθηνών. Τότε, πρώτος απ’ όλους, κι απ’ τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ακόμα, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έκανε δηλώσεις για το θέμα, και με ύφος «επιτέλους σας τσάκωσα» αναμίγνυε άμεσα το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Για να θυμηθούμε τι είχε πει τότε:

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».


Και βέβαια, αμέσως μετά τη δήλωση κοτζάμ υπουργού, και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου αλλά του αρμόδιου υπουργού (που δεν μπορεί να τα είπε όλα αυτά τυχαία, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει…), βγήκε στο… κλαρί ο «αντιρατσιστικός» συρφετός (κόμματα, ΜΜΕ, ΜΚΟ, υπουργοί, δήμαρχοι, κ.λπ.) κι έκανε ανάλογες δηλώσεις (τις οποίες θα παραθέσουμε στα επόμενα άρθρα με τον τίτλο του παρόντος κειμένου).

Τώρα που η αλήθεια αποκαλύφθηκε, πως ο «Ιρακινός» ήταν τελικά Μαροκινός και δεν δολοφονήθηκε από «κακούς μοτοσικλετιστές- ρατσιστές με μαύρες μπλούζες», όπως διέρρεαν στον τύπο από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά από κάποιον άλλον «κακόμοιρο οικονομικό μετανάστη», με τι μούτρα εξακολουθεί να είναι υπουργός ο Δένδιας;

Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος θα είχε παραιτηθεί αμέσως κι αν δεν το έκανε από μόνος του θα τον «παραιτούσε» ασυζητητί ο πολιτικός του προϊστάμενος και θα τον εξαφάνιζε από τον πολιτικό χάρτη. Κι εδώ δεν υπάρχουν μόνο πολιτικές ευθύνες, της κατασυκοφάντησης ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που εκπροσωπεί επισήμως το 7% του ελληνικού λαού, αλλά και ποινικές! Γιατί με τις δηλώσεις του εκείνες ο υπουργός αποπροσανατόλισε τις έρευνες της Αστυνομίας, υποδεικνύοντας άλλον χώρο απ’ αυτόν που έπρεπε να επικεντρωθούν οι έρευνες, άρα δυσχέρανε το έργο της Αστυνομίας για την ανακάλυψη του πραγματικού δράστη του εγκλήματος, ο οποίος είχε όλο το χρόνο να εξαφανίσει τα ίχνη του ή να φύγει από τη χώρα και να παραμείνει ατιμώρητος! Αλλά, σιγά να μην αναζητηθούν ευθύνες στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν! Πότε αναζητήθηκαν για να αναζητηθούν και τώρα;

Σε κάθε περίπτωση, εμείς τον παραδίδουμε στη χλεύη σας… xryshaygh.com --> -->
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ