2012-09-13 16:56:07
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ
Ο Τσιπριάν Μαρικά επέστρεψε με προβλήματα τραυματισμού από τις διεθνείς υποχρεώσεις και μένει εκτός για τον αγώνα της Σάλκε με την Γκρόιτερ Φιρθ, ενώ αντίθετα είναι έτοιμος ο Ζερμέν Τζόουνς.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, δοκιμάζεται στην Τrolli Arena απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρθ, στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, με τον Χούουμπ Στέφενς να βλέπει τρεις παίκτες του να επιστρέφουν με προβληματάκια.

Ειδικότερα ο Μαρικά, ο οποίος έπαιξε σε δύο ματς με τη Ρουμανία, έχει μυϊκό τραυματισμό, γεγονός που τον κρατάει εκτός. Από την πλευρά τους ο Αυστριακός Κρίστιαν Φουκς και ο Φιλανδός Τέμου Πίκι έχουν επίσης ενοχλήσεις, αλλά λογικά θα είναι στην αποστολή.

Όσον αφορά τον Τζόουνς, ο Στέφενς είναι απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς ο Αμερικανός μπήκε κατευθείαν στις προπονήσεις, δείχνοντας σε καλή κατάσταση, κάτι που δεν ισχύει για τον Φαρφάν.

«Νομίζω ότι ο Ζερμέν είναι σε καλή κατάσταση. Κατευθείαν συμμετείχε στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. Το ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Τζέφερσον Φαρφάν, ο οποίος έπαιξε σε δύο ματς με το Περού», είπε χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ