2012-09-13 16:56:04
Φωτογραφία για ΔΑΚΕ Ι.Τ. - Επιστολή προς βουλευτές
από το Γραφείο Τύπου

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές της Ν.Δ.

Η Ελλάδα είχε την ΑΤΥΧΙΑ στην πιο κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της να έχει Πρωθυπουργό τον Γ.Α.Π. και Υπουργούς τους κηπουρούς του, οι οποίοι έσυραν τη χώρα μας στα νύχια του ΔΝΤ, της Ε.Κ.Τ. και της Ε.Ε. (ΤΡΟΙΚΑ)!

Επί δυο χρόνια οι Έλληνες πολίτες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι νέες και οι νέοι και κυρίως οι άνεργοι, πληρώνουμε το ΜΑΡΜΑΡΟ των λανθασμένων επιλογών αλλά και πολιτικών των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Επί δυο χρόνια και κάθε φορά που είναι να πάρει η χώρα μας την…Δόση της για να ξεπληρώσει το χρέος των δανειστών μας υπόσχονταν ότι τα μέτρα θα ήταν τα τελευταία!!! Ότι οι θυσίες θα πιάσουν τόπο και ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει!!

Κάθε φορά το ίδιο ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Κάθε φορά η τελευταία φορά!!! Κάθε φορά αισθανόμαστε ΣΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ που ψάχνουμε την δόση μας!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!


Ο ελληνικός λαός στις 6 Μαΐου καταδίκασε απερίφραστα την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την καταστροφική πολιτική των Μνημονίων, δίνοντας του ποσοστό 12%!

Στις 16 Ιουνίου με την ψήφο του απαίτησε ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΜΕΣΑ των ΕΠΑΧΘΩΝ ΟΡΩΝ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ζητώντας ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

Δυστυχώς η Συγκυβέρνηση επέλεξε να εφαρμόσει απαρέγκλιτα την ΙΔΙΑ πολιτική, προωθώντας 11,5 δις € νέων μέτρων καταστροφής της οικονομίας και κυρίως της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται και χειμάζεται με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο!!!

Μιας κοινωνίας που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια αντοχής και ανοχής!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ !!!

Η Λαϊκή Βούληση και απαίτηση είναι νωπή !!!

Δεν μπορεί να παρερμηνεύεται και να ερμηνεύεται κατά πως κάποιους τους βολεύει !!!

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!

Εμείς τα μόνιμα και νόμιμα υποζύγια του συστήματος, οι έντιμοι φορολογούμενοι, οι κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση “BIAZOMENOI”, απαιτούμε να μπει τέλος σ’ αυτή την ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους βουλευτές να σεβαστούν την λαϊκή απαίτηση !!!

Να μην δεχθούν “ΒΙΑΣΜΟ” της συνείδησής τους !!!

Μη γελιέστε… Τα “τάγματα εφόδου” της Χρυσής Αυγής σε λίγο θα αντικατασταθούν από “τα ξυπόλητα τάγματα των φτωχών Ελλήνων” !!!

Αποτρέψτε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ έγκλημα που συντελείται εδώ και 2,5 χρόνια !!!

Φταίει ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας και ο μισθόr

Φταίει ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται 2104 ώρες ετησίως, δηλαδή 700 ώρες περισσότερο από τους συναδέλφους μας στη Γερμανία ή το ότι οι κακοί επιχειρηματίες δεν φρόντισαν για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους;

Φταίει ο ανασφάλιστος που θέλει τα 586 € του κατώτατου μισθού για να ζήσει την οικογένειά του ή τα καρτέλ που ενώ υποτιμάται η ζωή μας, αυτοί αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων;

Φταίνε οι συνταξιούχοι των 800 € που δούλεψαν 35-40 χρόνια για τα άδεια ταμεία ή το κράτος που δεν μπορεί τάχα να μαζέψει τους φοροδιαφεύγοντες, τους φοροκλέπτες και τους λαθρέμπορους;

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ !!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !!!

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ της ΔΑΚΕ Ι.Τ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ