2012-09-13 19:03:12
Φωτογραφία για Συνεχίζει κανονικά στην Παναχαϊκή ο Παπακώστας!
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρότι είχε ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπακώστα, λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε πως ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει κανονικά

Μόνο για τρεις ώρες έμεινε χωρίς προπονητή η ομάδα της Παναχαϊκής μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπακώστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/9).

Λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως λύθηκε η παρεξήγηση και ο Γιάννης Παπακώστας προσλαμβάνεται και πάλι για να οδηγήσει την ομάδα στην Super League!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει μετά από επικοινωνία που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Αλέξιος Κούγιας, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Λούβαρης και ο προπονητής κ. Γιάννης Παπακώστας λύθηκε η αιτία της λύσης της συνεργασίας τους  η οποία οφείλετε σε θέματα αρχών. Και τα δυο μέρη συνεχίζουν σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης τους".

Παράλληλα με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε: "Μοναδικός στόχος της ομάδας παραμένει η άνοδος και η καταξίωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Super League τα επόμενα χρόνια με αρχές και αξίες".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ