2012-09-13 20:29:24
Φωτογραφία για Ανησυχία στην Ferrari για Raikkonen
H άνοδος του Kimi Raikkonen στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά τη Monza και η σταθερότητα που έχει επιδείξει ο Φινλανδός από την έναρξη του Πρωταθλήματος (έχει τερματίσει και τους 13 αγώνες, ενώ έχει βαθμολογηθεί σε 12 από αυτούς), έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της Ferrari.

Mπορεί ο Fernando Alonso να προηγείται με 38 βαθμούς διαφορά του «iceman» (179 έχει ο Ισπανός - 141 ο Φινλανδός), ωστόσο οι άνθρωποι της Scuderia δεν ξεχνούν το επικό «come back» του Raikkonen το 2007 όταν με αντεπίθεση διαρκείας στους τελευταίους 7 αγώνες κατάφερε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Ο πιλότος της Lotus F1 μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα αγώνα, ωστόσο αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την προσπάθειά του, αφού ο Lewis Hamilton, με τις τρεις νίκες έως τώρα, έχει μόλις έναν βαθμό παραπάνω από τον Φινλανδό.

«Πρέπει να τους σεβαστούμε όλους
. Όμως πάντα έλεγα ότι ο Kimi είναι επικίνδυνος αντίπαλος και ολοένα και πλησιάζει», δήλωσε ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali και πρόσθεσε: «Ο Hamilton με το μονοθέσιο που έχει τώρα είναι πάρα πολύ ισχυρός και όπως είδαμε στους τελευταίους αγώνες τα πάντα μπορεί να συμβούν. Έτσι λοιπόν πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τους πρώτους 6 οδηγούς. Όσον αφορά στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών, μετά την εγκατάλειψη της Red Bull είναι δύσκολο αλλά ακόμα ανοιχτό για τις 4 πρώτες ομάδες. Αυτό είναι άλλο ένα κίνητρο για όλους μας, έτσι θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ