2012-09-13 20:36:04
Φωτογραφία για ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ ΚΩΛΟ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Διαφορετικά αγοράστε  μετοχές του θανάτου σας τώρα και φθηνά.. Που ξέρετε.. Μπορεί να κάνετε την έκπληξη και να επιβιώσετε!

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

Εντυπωσιακή εξακολουθεί να είναι από τα συλλαλητήρια και τις απεργίες η απουσία του Γραικύλου. Επί των πεζοδρομίων της πρωτεύουσας οι συνήθεις ύποπτοι ( το ΠΑΜΕ) και μερικοί σκόρπιοι περίεργοι κίτρινοι τουριστικά υπόλοιπα μιας ιδεολογίας που τείνει να εξαφανιστεί.

Των μαζικών – συλλογικών διεκδικήσεων.

Επί των ημερών μας κυριαρχεί το «εγώ». Κατάσταση εντός της οποίας ασκούσαν -για να τον εθίσουν στην απομόνωση- επί μια εικοσαετία εξαντλητικά τον λαό,  οι ιδιωτικές τηλεοπτικές αντηχήσεις της... φωνής των κυρίων τους.

Μια γλίτσα ήταν επί της οποίας ολίσθαινε ευτυχής τις νύχτες ο επιρρεπής και καθ’ υποτροπή Έλλην ραγιάς, σε ένα όνειρο ανακτορικό από το οποίο μόλις σήμερα ξυπνά συγκρουόμενος με τον χειρότερο εφιάλτη του..


Δεν ήταν ωστόσο κεραυνός εν αιθρία.. Ενδιαμέσως και κατά την διάρκεια της πτήσης του στην μακρά και ψευδαισθητικά φωταγωγημένη νύχτα, το καθεστώς δια μιας σειράς υπογραφών σε συμβάσεις υποτέλειας -τύπου Λεοπόλδου του Κογκό- έναντι του ευρωπαϊκού ιερατείου, του ξήλωνε αφανώς τις ζώνες ασφαλείας που του είχαν με κλωστές αίματος οι πρόγονοί του ράψει, για να τον προστατέψουν από «στημένα ατυχήματα» όπως για παράδειγμα οι «κρίσεις χρέους».

Αναβόσβηναν σαν συναγερμοί κάποια σκόρπια αστράκια από τα βάθη του επικοινωνιακού σκότους προειδοποιώντας τον έγκαιρα για τον Αρμαγεδώνα που εισέβαλε, αλλά δεν πέτυχαν να του κλέψουν την προσοχή, είτε γιατί ο φωτισμός τους ήταν ισχνός είτε γιατί η νύχτα ήταν πανηγυρικά λουσμένη στα φώτα του καθεστωτικού αποπροσανατολισμού.

Σε κατάσταση έτσι πολιτικής αποπληξίας ή αποβλάκωσης, παρακολουθεί μέσα από την τηλοψία τον βομβαρδισμό του από αλλεπάλληλα μέτρα εμπλουτισμένου ουρανίου, ως να παρακολουθεί σε σειρά επεισοδίων τον αργό θάνατό του από video wall.

Μοιάζει να τον έχουν πείσει πως δεν είναι αυτός το θύμα αλλά το επί της οθόνης είδωλό του.

Σε αυτή την παραμόρφωση των ρόλων θεατή και «θεωμένων» στηρίζεται όλη η προπαγανδιστική εκστρατεία των τραπεζιτικών καθεστώτων του ευρωμπορντέλου.

Κι αν δεν αφυπνιστεί ο εθισμένος στον τζόγο Γραικύλος πολύ φοβάμαι πως θα θεωρήσει την κοινωνική και οικονομική ταπείνωσή του ευκαιρία ανόρθωσης! (Πιο πάτος από τον πάτο δεν υπάρχει εκτός και αν αυτός είναι διπλός! )

Για να σχηματίζει ουρές έξω από τα πολιτικά χρηματιστήρια, στοιχηματίζοντας στα παράγωγα των μετοχών του θανάτου του τώρα που η αξία του έχει κατρακυλήσει, υπό την.. αδιαπραγμάτευτη βεβαιότητα πως  "αυτός" θα κάνει ατομικά την έκπληξη και θα επιβιώσει..

Δυστυχώς θεραπεία της συγκεκριμένης ασθένειας δεν υφίσταται ούτε δια νόμου.. Όπως θα γνωρίζετε ουδείς σου απαγορεύει την εκμεταλλευση ενός ηλιθίου, ή μη μόνον η ηθική. Αλλά ότι είναι ηθικό δεν είναι απαρέγκλιτα και νόμιμο..
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ