2012-09-13 22:51:26
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΣΑΜΑΡΑ Διαγράφηκε ο Κιουτσούκης της ΔΑΚΕ για... τραμπουκισμό
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια έξω από τα γραφεία τηςΝΔ στη Συγγρού, με τις αποδοκιμασίες των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ κατά υπουργών και βουλευτών του κόμματος, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, διαγράφηκε από τοκόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Κιουτσούκης, πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

Στο σκεπτικό της η απόφαση αναφέρει ότι ο κ. Κιουτσούκης «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο κ. Κιουτσούκης, αρκετές φορές έχει εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή του στα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Χαρακτηριστική είναι και η σημερινή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ κατά του υπουργού Εργασίας, στην οποία ο Γιάννης Βρούτσης χαρακτηρίζεται «πρόθυμος υπουργός των εργοδοτών».


Πλέον όμως, τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, παρουσία του προέδρου Νίκου Κιουτσούκη, φαίνεται πως ήταν η«σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Aπό τη Συγγρού πάντως διαρρέεται πως το «... μη παρέκει» οφείλεται όχι στη διαφοροποίηση στοπεδίο της πολιτικής, αλλά στους προπηλακισμούς.

Από την πλευρά του, ο διαγραφείς συνδικαλιστής, νωρίτερα απόψε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, δήλωσε, «δεν θα απολογηθώ στους τρομοκράτες που τρομοκρατούν τον λαό». Συν τοις άλλοις, υποστήριξε πως η ΔΑΚΕ είναι πιστή στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, ούσα ανεξάρτητη παράταξη, μαχόμενη για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Οι συνοπτικές διαδικασίες της διαγραφής μου δείχνουν πως αισθάνονται τη Δημοκρατία, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία. Είναι τιμή μου που με διέγραψαν για τις αξίες που υπερασπίζομαι εδώ και 35 χρόνια και γιατί υπερασπίζομαι τα δίκαια των εργαζομένων. Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα θα συνεχίζει να μάχεται για την ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος» ανέφερε ο κ. Κιουτσούκης.

peramatozoa.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάει Τουρκία ο Παπαλουκάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάει Τουρκία ο Παπαλουκάς
Η ώρα του Κουίνσι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ώρα του Κουίνσι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ