2012-09-13 22:51:03
Φωτογραφία για Πάει Τουρκία ο Παπαλουκάς
Την περίπτωση του Θοδωρή Παπαλουκά εξετάζουν στη Φενέρ/Ούλκερ όπως αναφέρει σε δηλώσεις του την Πέμπτη (13/9) σε τουρκικές ιστοσελίδες ο μάνατζερ των Πολιτών, Κεμάλ Ντιντσέρ. Συγκεκριμένα, ο team manager της Φενέρ/Ούλκερ τόνισε πως η ομάδα του...

βρίσκεται σε αναζήτηση ενός έκτου ξένου παίκτη που θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα, με τον «Τεό» να συγκαταλέγεται στη σχετική λίστα.

«Στόχος μας είναι να παλέψουμε για τον τουρκικό τίτλο, αν θα πάρουμε καινούριο παίκτη», είπε ο Ντιντσέρ και πρόσθεσε:« Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε καινούριο παίκτη. Θέλουμε να παίξουμε πέντε με έξι ματς και μετά θα δούμε σε ποια θέση έχουμε αδυναμίες. Ο νέος παίκτης θα πρέπει να ξέρει πως προορίζεται για έκτος ξένος και ο ρόλος του θα είναι μόνο η Ευρωλίγκα. Ο Παπαλουκάς ήταν μία από τις επιλογές, αλλά έχουμε ένα δυνατό σύνολο, από καλούς παίκτες και μερικούς νεαρούς που είναι στην εθνική ομάδα. Οι Αμερικανοί είναι καλοί παίκτες, ενώ δουλεύουν σκληρά, δείχνοντας τις ικανότητές τους και τη θετική συμπεριφορά τους. θέλουμε να δούμε. Δεν θα πάρουμε παίκτη 100%».
enimerwsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ