2012-09-13 23:21:10
Φωτογραφία για Φερέιρα: Δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσει η διακοπή
Ο Φερέιρα δεν ξέρει το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα του η διακοπή του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι δούλευε στις προπονήσεις για αρκετό διάστημα χωρίς έντεκα βασικούς του παίκτες. «Μακάρι να διατηρηθεί η παράδοση των νικών στην Κομοτηνή», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» που δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φερέιρα στην τηλεόραση της Nova:

-Πως περιμένετε την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, δεδομένης της διακοπής;

«Δεν γνωρίζουμε καλά τον Πανθρακικό, αφού είμαστε μόλις δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ούτε το γήπεδο, ούτε την πόλη στην οποία θα παίξουμε. Επιπλέον, θα έλεγα ότι είναι δύσκολο για εμάς δεδομένου ότι είμαστε ήδη δύο εβδομάδες χωρίς τους διεθνείς παίκτες. Από το ρόστερ έλειπαν έντεκα ποδοσφαιριστές, γεγονός που μας δυσκόλεψε στη συλλογική εργασία που προσπαθούμε να κάνουμε, ενώ βεβαίως, πριν τη διακοπή προερχόμασταν από τέσσερις αγώνες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Επιθυμία μας ήταν κατά τη διάρκεια της διακοπής να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα προκειμένου να ανεβάσουμε το επίπεδο τόσο της φυσικής τους κατάστασης όσο και της τακτικής. Όταν όμως λείπουν έντεκα ποδοσφαιριστές λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους, αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η συλλογική εργασία είναι δύσκολο να επιτελεστεί».

-Η απουσία των διεθνών θα επηρεάσει την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Πανθρακικό;

«Δεν είμαι σε θέση να πω αν αυτό το γεγονός θα επηρεάσει ή όχι. Καμιά ομάδα όμως δεν θέλει να προπονείται χωρίς να έχει στη διάθεσή της όλους τους ποδοσφαιριστές της. Αυτά τα πράγματα θα συμβαίνουν όταν η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να προπονείται με όλους τους παίκτες της. Το πόσο, αυτό θα φανεί στο γήπεδο και είναι κάτι το οποίο θα δούμε».

-Ο Παναθηναϊκός όποτε πηγαίνει στην Κομοτηνή κερδίζει. Παίζει τελικά ρόλο η παράδοση στο ποδόσφαιρο;

«Όχι. Αυτοί που παίζουν ρόλο είναι οι ποδοσφαιριστές και η στιγμή στην οποία θα βρεθούν. Μια όμως και, όπως είπατε, ο Παναθηναϊκός κερδίζει πάντοτε εκεί, μακάρι να διατηρηθεί η παράδοση»!

-Να περιμένουμε κάποια έκπληξη αναφορικά με την ενδεκάδα;

«Όχι. Η ομάδα η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον αγώνα πρωταθλήματος θα είναι εκείνη που θα απαρτίζεται από τους πιο ετοιμοπόλεμους, τους καλύτερα προετοιμασμένους παίκτες για το σκοπό αυτό».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ