2012-09-14 01:34:00
Φωτογραφία για Στην Βουλη το αίτημα για άρση της ασυλίας του Μπαρμπαρούση..“Θέλω να δικαστώ – Δεν έκανα κάτι παράνομο” δηλώνει ο ίδιος.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με σχετικό αίτημα που διαβίβασε στη Βουλή ζητάει την άρση της ασυλίας του βουλευτή Αιτ/νας Κων/νου Μπαρμπαρούση, προκειμένου να ερευνηθούν τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αλλά και της απόπειρας αντιποίησης αρχής.

Αφορμή ήταν η δικογραφία που έφθασε στα χέρια του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, από την εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και αφορά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν σε βάρος παρανόμων μεταναστών μικροπωλητών, στην λαϊκή αγορά της πόλης.

Την Παρασκευή η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένει ανάλογη δικογραφία από την Αθήνα και για τα επεισόδια της Ραφήνας.

Από την μεριά τους οι βουλευτές της Χ.Α. ζητούν από μόνοι τους την άρση της ασυλίας τους προκειμένου να δικαστούν για τα επεισόδια.

Μπαρμπαρούσης: “Θέλω να δικαστώ – Δεν έκανα κάτι παράνομο”

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως ο ίδιος έχει ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου να δικαστεί για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι, καθώς θεωρεί ότι δεν έκανε κάτι παράνομο. Ο Κ. Μπαρμπαρούσης είπε πως αξίζει να δούμε την αυριανή συμπεριφορά του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ., καθώς απειλείται απο αναρχικούς οι οποίοι

θέλουν να χτυπήσουν την αυριανή

προγραμματισμένη αιμοδοσία του κόμματος στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.--> -->
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ