2012-09-14 02:14:46
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και βύθισε στο σκοτάδι την μισή πόλη - Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ [Video]
Τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τις 20:00 ήταν η αιτία να μείνουν στο σκοτάδι για μιάμιση ώρα περίπου πολλές περιοχές της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr το τροχαίο σημειώθηκε στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο 5ο χιλιόμετρο, λίγο πριν την πρώτη διασταύρωση για το χωριό Μύτικας.

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση να φύγει από την θέση του το ένα από τα καλώδια και να δημιουργηθεί το black out.

Ο οδηγός του οχήματος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Πρέβεζας καθώς και της ομάδας ΔΙΑΣ. Όμως στο τόπο του ατυχήματος σε πολύ λίγο χρόνο έφτασαν και αρκετοί φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του οδηγού, ρομά, από την γύρω περιοχή.

Ο οδηγός του οχήματος εμφανώς σε κατάσταση μέθης αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας προκειμένου να κάνει εξέταση αίματος Η στάση του ήταν αρνητική στην υπόδειξη των αστυνομικών να μπει στο περιπολικό αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον βάλουν μέσα ενώ από τον κόσμο ακούγονταν διάφοροι χαρακτηρισμοί, σχόλια και φωνές.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού, κάποιος άλλος του έκλεισε τον δρόμο και έτσι αναγκάστηκε να βγάλει το αυτοκίνητό του εκτός οδού…

Κλιμάκιο της ΔΕΗ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και ξεκίνησε εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς.

Η πυροσβεστική που έφτασε επι τόπου ανέλαβε να καθαρίσει το οδόστρωμα μιας και αρκετές πέτρες και χώματα είχαν είχαν περιέλθει σε αυτό από την τρελή πορεία του οχήματος εκτός ασφάλτου πριν καταλήξει στην κολόνα.

Δείτε το video από το σημείο του ατυχήματος καθώς και την στιγμή που οι αστυνομικοί έβαλαν τον μεθυσμένο οδηγό στο περιπολικό…

pamepreveza.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ